İLK BULUŞMA

85 36 1
                                    

11/05/2017

İZMİR/ALSANCAK

12/08/1972

Öyle mükemmel bir adamsın ki ! Bu zamana kadar hiçbir zaman bana babamın yokluğunu hissettirmedin. 7 sene boyunca bir kere olsun yalnızım demedim. Diyemezdim, çünkü taş olurdum herhalde, hep derdim Allah yokluğunla sınamasın diye... Ama öyle acı kii artık bu özlemi gidermeye ne toprağın ne de o soğuk mezar taşın yetiyor. Çok özlüyorum Allah kimseye böyle hasret vermesin.

Bir insanın sevdiklerinin ölmesi onun sadece nefes alıp ruhsuz bir şekilde boğulurcasına yaşamasından farksız değilmiş bunu anladım zamanla güzel yüzlü temiz kalpli sevgilim. Hadi bu gece yine rüyama gir. Hatırlar mısın ? İlk buluşmamız İzmir Alsancak'ta bir mekana götürmüştün beni. Ben annemden habersiz gelmiştim yanına, mekanda bir adam bana göz kırpmıştı ben bile farkına varamamışken sen adamı iyice benzetmiştin. Sonra biraz ağzın yüzün yaralanmıştı da "İyiyim ben, erkek adamın canı acımaz." demiştin. Bende çok gülmüştüm. Senin canını bir tek başka tenler yakabilir. Bunu hiç unutmam yine İzmir Alsancak'ta bizim mahallede Aysel teyzenin evinin arkasında 12:45 'te söylemiştin. "Benim canımı bir tek sana dokunan başka tenler yakabilir." diye öyle hoşuma gitmişti ki beni sahiplenip kıskanışın anla işte herşeyin boşa gitmesi bu yüzden çok canımı yakıyor. Yemin ediyorum sana başka tenlerle yakmayacağım o güzel canını, benim hayatımda bir adam var toprağın altında olsa bile tek bir adam "BAHA"

Öyle de bir adamdın ki kıskanıp bunaltışın bile güzeldi. Her sarılışın, her öpüşün hala dudağının sıcaklığını hatırlayacak kadar özeldi. Artık öyle büyüdü ki sana olan sevgim içime sığmayacak hale geldi. Merak etme taşıyabiliyorum sevgilim. Sen hep kendinden çok beni düşünürdün. Çok iyi hatırlarım sahilde otururken "Baha acıktım." demiştim sende cebinde kalan son parayla beni yemeğe götürmüştün. Sonra eve yürüyerek gitmek zorunda kalmıştık. Sen öyle bir adamdın ki adam sıfatını sonuna kadar hakediyordun. O yüzden bir daha kimse bana o adamı unutmam gerektiğini söylemesin. Düşünceleriniz size kalsın...

ALZHEİMER HASTASI BİR KADININ GÜNLÜĞÜWhere stories live. Discover now