Kεφάλαιο 9

607 21 12
                                    

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!

Lauren pov.

Μολις ενιωσα τα χειλι της πανω μου ενιωσα να ανατριχιαζω ολοκληρη. Εχει δικιο το αγγιγμα της με κανει να ανατριχιαζω,καθε κυταρρο μου την ζηταει. Την θελησα απο την πρωτη στιγμη που συναντισα τα ματια της, αυτα τα καστανα ματια που μεσα τους ειδα φλογες, η φωνης της, η μυρωδια της. Ολα με αναστατονουν.

Τα χειλι μας αρχισαν να παλευουν σαν αγρια θυρια το κορμι της να ειναι κολλημενο πανω μου. Η αισθηση της μου επαιρνε το μυαλο.περασα τα χερια μου στο προσωπο της για να την χαιδεψω, λυγισα το κεφαλι μου ωστε να βαθυνο το φιλι οι αναπνοες της να καινε εγω να χανω το μυαλο μου ακουγοντας την σε αυτην την κατασταση.

Lauren: σε θελω τοσο πολυ. Της λεω καθως εχω χασει καθε ελεγχο του εαυτου μου.

Η γλωσσα της παλευε με την δικη μου εγω να μην μπορω να συγκρατηθω αλλο αρχισαν να μου ξεφευγουν σιγανοι αναστεναγμοι. Καθως την κρατουσα στην αγκαλια μου την σηκωσα αυτη εδεσε τα ποδια της στην μεση μου κ ετσι την μετεφερα κ την ξαπλωσα στο κρεβατι.

Ξαπλωσα απο πανω της χωρις να εχουμε σταματησει ουτε λεπτο το φιλι μας.

Με τα χερια μου να την εχουν ακομα αγκαλια κ να την χαιδευω στην πλατη, τα χειλι μου σιγα σιγα μεταφερθηκαν στον λαιμο της, αρχισα να της δινω φιλια κ η Camila να μην μπορει να αντισταθει στα χαδια μου οταν της δαγκωσα ενα σημειο του λαιμους της που το φιλουσα λιγο πριν η Camila γραπωθηκε πανω μου ενω δεν μπορουσε να σταματησει να αναστεναζει, οσο ποιο πολυ αναστεναζε τοσο πιο πολυ εδινα ζωη σε καθε σημειο του λαιμου της.το χερι μου περασε κατω απο την μπλουζα της, στην κοιλια της συνεχισα να την χαιδευω εκει, το χερι μου μεταφερθηκε λιγο πιο κατω στο κατω μερος της πιτζαμας της.απλα την αγγιξα απαλα κ εμεινα εκει, υστερα ανεβασα τα χερια μου κ της εβγαλα την μπλουζα κ κοιτουσα το στηθος της οι ανασες της ηταν γρηγορες, εσκυψα κ φιλισα το στηθος της, η γλωσα μου ακουμπησε την μια της ρωγα κ την ενιωσα να κουνιεται απο κατω μου οταν πηγα κ στην αλλη κ εκανα το ιδιο την ακουσα να λεει με κομμενη την ανασα...

Camila: παψε να με τυραννας πια. Κ καντο επιτελους..

Lauren: πες το. Της λεω καθως ημουν τρελα αναμενη

Camila: ξερεις αγαπη μου.

Lauren: πες το. Της λεω με μια δοση επιθετικοτητας.

Camila: ακουμπησε με επιτελους εκει που θελω..

Της εβγαλα το παντελονι κ αρχισα να την τριβω πανω απο το εσωρουχο.

Camila: βαλε το χερι σου μεσα..

Αρχιζω να την φιλαω στο στομα τοσο παθιασμενα που αρχισαμε να αναστεναζουμε μαζι.

Τα δαχτυλα μου που πλεον ειναι μεσα απο το εσωρουχο της την ετριβαν απαλα καθως την φιλουσα, την ετριβα κ οι ανασες της πλεον εχαναν καθε ελεγχο μετακινησα το χερι μου πιο χαμηλα κ το ενα μου δαχτυλο μπηκε μεσα της κ την ενιωσα να σφιγγεται πιο πολυ, ακουγα την καρδια της να χτυπαει τοσο γρηγορα.

Lauren: ηρεμησε μωρο μου

Της λεω, με χαμηλη φωνη

Camila: Lauren σε θελω

Την ακουσα να λεει με οση δυναμη της ειχε απομεινει

Lauren: εγω να δεις ποσο σε θελω αγαπη μου... εισαι τοσο υγρη μου καταστρεφεις το μυαλο.

Στην συνεχεια της εβαλα κ δευτερο κ η Camila αρπαξε τα σεντονια γιανα μπορεσει να κρατηθει

Lauren: Κοιταξε με της λεω. Ανοιξε τα ματια σου κ κοιταξε με.

Εκεινη υπακουσε κ ανοιξε τα ματια της με καθε μου οθυση βογγουσε πιο πολυ κ πιο δυνατα. Εσκυψα για ακομα μια φορα ωστε να φιλισω αυτα τα χειλι που τον τελευταιο καιρο ειχαν γινει εφιαλτης μου, ενω τα δαχτυλα μου μεσα της δεν ειχαν σταματησει. Οι ανασες τις οσο πηγαιναν γινοντουσαν ολο κ πιο γρηγοροι κ καταλαβα οτι πλησιαζει στο να τελειωσει. Αρχισε να τρεμει απο κατω μου κ καπου εκει εφτασε η κορυφωση της κ να φωναζει το ονομα μου.

Εβγαλα το χερι μου απο μεσα της κ απλα την αγκαλιασα. Την αγκαλιασα ωστε να μπορουμε κ οι 2 να ηρεμισουμε... γυρισε κ με κοιτουσε με τα γλυκα της ματακια κ εγω απλα ελιωσα, με φιλαει απαλα κ κλεινει τα ματια της. Κ ετσι μας πηρε ο υπνος..

Game • Set • Match (Greek Camren) Where stories live. Discover now