κεφάλαιο 27

345 11 11
                                    

Lauren pov

Πέρασε ήδη μια εβδομάδα Μετά απ' την τελευταία συζήτηση που είχα με την Camila έριξα όλη μου την προσοχή ώστε να βρω στοιχεία για την μητέρα της. Η αναζήτηση ήταν δύσκολη εβαλα ολες μου της γνωριμίες να μάθω τα πάντα για της κινήσεις του Alejandro Cabello γύρο από αυτό το θέμα οι απαντήσεις θα έρθουν μέσα σε λίγες μέρες εύχομαι κ ωρες.

Εγώ καθόμουν στο γραφείο του σπιτιού κ μελετούσα κάτι έγραφα. Εκείνη την στιγμή χτύπησε το τηλ.

Lauren: ναι? Ναι κατάλαβα στο φαξ. Οκ ευχαριστώ.
Κ τερματίσω την κλήση..

Ακούω την κλήση από το φαξ κ πηγαίνω προς τα εκεί....

Μάζεψα στα χέρια μου αρκετά χαρτιά κ κάθομαι κ τα μελετάω μου πήρε κάποια ώρα μέχρι να σηκώσω το κεφάλι μου κ αφού τα διάβασα όλα έτρεξα όλες τις πληροφορίες στο μυαλό μου κ μόλις συνειδητοποίησα τα πάντα έτρεξα στο δωμάτιο της Camila, μπήκα μέσα κ χωρίς να σκεφτώ ότι κοιμόταν έκατσα Μ φορά στο κρεβάτι. Εκείνη γύρισε το νυσταγμενο της βλέμμα πάνω μου όλο απορία..

Camila: τι συμβαίνει???

Lauren: ξυπνάς επιτόπου πας πλένεσαι κ έρχεσαι ν σ πω.

Camila: γιατί τι έγινε?

Lauren: είπα κάτι.

Κ με βαριά καρδιά σηκώνεται κ πάει στο μπάνιο.
Μόλις έρχεται κάθεται δίπλα μου κ Μ λέει

Camila: ακούω τώρα , τι έγινε.

Lauren: βρήκα την μητέρα σου

Μετά από αυτό η Camila έμεινε ν Μ κοιτάει σαν ν μην κατάλαβε τι της είπα.

Camila: τι???

Lauren: ναι

Camila: μα πως???

Lauren: δυσκολευτηκα η αλήθεια αλλά ναι την βρήκα. Κ μάλιστα βρήκα κ τον λόγο που έγιναν όλα αυτά.

Camila: πες μου.

Lauren: θα είναι σκληρό να ξέρεις

Camila: δεν με νοιάζει θέλω να μάθω την αλήθεια.τοσα χρόνια αυτό ήθελα.

Lauren: λοιπόν όλα ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια.πριν γεννηθείς εσύ κ η αδελφή σου , η μητέρα σου ήταν κάτοχος μιας μεγάλης περιουσίας είχε η οικογένεια της ναυπηγεία αλλά γενικότερα δεν την ενδιέφεραν οι επιχειρήσεις ήθελε να παντρευτεί να κάνει οικογένεια παιδιά ο πατέρας σου ήταν εργάτης εκει κ πολύ φιλόδοξος μια μέρα που είδε την μητέρα σου την έβαλε στο μάτι την κινηγησε εκείνη γοητεύτηκε. Κ έγινε ο γάμος. Κ ανάλαβε ο πατέρας σου όμως δεν ήταν η δουλειά που ήθελε εκείνος ήθελε να ανακατευτεί με την νύχτα . Το πιο φοβερό είναι ότι γνώριζε τον πατέρα μου απο πριν. Από εκεί γεννήθηκε η έχθρα του με την οικογένειά μου

Camila: δηλ????

Lauren: αυτοί οι δύο μεγάλωσαν μαζί μέσα σε αυτό το σπίτι. Ο πατέρας σου ήταν γιος της καμαριέρας που είχαμε πριν καν γεννηθω. Αυτοί οι δύο μεγάλωσαν σαν αδέλφια αλλά ο πατέρας μου ήταν να παντρευτεί μια η οποία ο πατέρας σου ήταν ερωτευμένος κ όταν παντρεύτηκαν ο πατέρας σου ένιωσε προδομένος κ έφυγε κ πήγε κ δούλεψε στο ναυπηγείο της μητέρας σου.

Camila: δηλ αυτή η γυναίκα π λες.?..

Lauren: είναι η μητέρα μου.. λοιπόν έγινε ο γάμος των γονιών σου κ εκεί ξεκίνησε το σχέδιο να τρελάνει την μητέρα σου μόλις γεννήθηκες εσύ κ όλα τα χρόνια σιγά σιγά της έριχνε παραισθησιογόνα ώστε ν πιστέψει ότι είναι τρελή κ επικίνδυνη. Έτσι την έπεισε να σας αφήσει κ την έχει κλεισμένη στο σπίτι σας την Βιέννη με αυστηρή παρακολούθηση την αδελφή σου την έχει εσώκλειστη σε ένα κολλέγιο η ειρωνεία είναι ότι η κόρη της είναι τόσο κοντά κ η μία δεν έχει ιδέα για το που βρίσκεται η άλλη.
Ο πατέρας σου είπε σε όλους ότι η μητέρα σου είχε ένα ατύχημα κ σκοτωθηκε κ ετσι αυτόματα όλη η περιουσία πάει σε αυτόν κ δήθεν για να μην θυμίζουν τίποτα την γυναίκα του πολησε τα πάντα κ μπήκε στην νύχτα. Με ένα σπάρο δύο τρυγόνια...

Camila: δηλ η μητέρα μου νομίζει έως κ σήμερα ότι είναι ψυχικά άρρωστη?

Lauren: ναι

Camila: δεν καταλαβαίνω σ μένα είχε πει αλλά τόσα χρόνια ο πατέρας μου.

Lauren: πόσο καιρό έχεις να δει τη μητέρα σου???

Camila: 5 χρόνια. Είχε πει οτι μόλις κανόνιζε κάτι δουλειές θα Μ πήγαινε σε αυτήν.

Lauren: πρώτον είδαμε ποια ήταν η δουλειά του ν μου κάνεις την ερωτευμένη κ δεύτερον ξέρεις που είχε σκοπό να σ πάει..??

Με κοιτάει όλο αγωνία....

Lauren: Ν σε σκοτώσει camila ώστε να μην διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί από την περιουσία της μητέρας σου. Δεν θα του είναι καθόλου δύσκολο να σκηνοθετήσει άλλο ένα δήθεν ατύχημα κ με την μητέρα σου σε καταστολή κανείς δε θα καταλάβαινε τίποτα....

Η camila με κοιτούσε σοκαρισμένη....

Camila: γι αυτό η τόση μανία να γυρίσω δίπλα του.

Lauren: εσύ τι νόμιζες??? Ότι σε αγάπησε στα ξαφνικά??? Όλα για αυτον είναι business.

Camila: μάλιστα.... Κ τώρα με την μητέρα μου κ την αδελφή μου τι θα γίνει????

Lauren: τώρα έμεινε το μόνο εύκολο θα της φέρουμε πίσω....

Game • Set • Match (Greek Camren) Where stories live. Discover now