Κεφάλαιο 13

433 23 29
                                    


Μετα την συναντηση με τον πατερα μου πηγα κατευθειαν σπιτι, ετρεξα κ κλειδωθηκα στο γραφειο, δεν ηθελα να δω κανεναν κ πολυ περισσοτερο εκεινη...

Εχω ακομα πολυ θυμο μεσα μου, κ γι' αυτην για ολο αυτο που εκανε, αλλα τα εχω κ με μενα, πως τολμησα κ αφησα τον εαυτο μου να παρασειρθει ετσι? Πως αφησα τα αισθηματα να παρουν την πρωτη θεση μεσα μου κ οχι την λογικη μου? Πιαστηκα για τα καλα κοροίδο.

Καθως ημουν καθυσμενη στο γραφειο εβαλα τα χερια μου στο κεφαλι μου μπας κ με αυτο τον τροπο ηρεμησει το μυαλο μου εκεινη ακριβως την ωρα χτυπησε η πορτα.

Lauren: ναι

Camila: εγω ειμαι μπορω να περασω?

Lauren: οχι να μην περασεις δεν ειναι καλη ωρα. θελω να μεινω μονη.

Κ εκεινη σαν να μην ακουσε τιποτα απο οσα της ειπα ανοιξε την πορτα κ μπηκε μεσα. Με πλησιασε κ ακουμπησε το χερι της στον ομω μου.

Camila: τι εχεις?

Lauren: τιποτα Camila παραταμε

Camila: που ησουν? απο το πρωι λειπεις ανησυχισα.

Κ μολις ακουσα αυτο που μολις ειπε, βγηκε παλι ο κακος εαυτος μου σαν να απεναστατει μεσα μου, κ εκεινη την στιγμη, πεταχτηκα ορθια κ την κοιταξα με ενα βλεμμα γεματο μισος. Εκαιγα απο θυμο κ δεν με ενοιαζε καθολου αν το καταλαβαινε η οχι..

Lauren: ανησυχησες? Εσυ? Για μενα?

Camila: ναι ματια μου για σενα.

Lauren: Camila παραταμε ησυχη δεν ειμαι καλα. πηγαινε στο δωματιο σου.

Camila: μα γιατι?

Κ χωρις να συγκρατησω τον εαυτο μου σηκωσα τα χερια μου που με το ζορι κρατουσα στον αερα κανοντας τα γροθιες γιατι πραγματικα δεν ηθελα να την χτυπησω, δεν ειναι του χαρακτηρα μου αυτο. Κ απλα της φωναξα με ολη μου την δυναμη.

Lauren: ΕΙΠΑ ΦΥΓΕΕΕ!!!

Εκεινη εσκυψε το κεφαλι κ επιτελους με αφησε στην ησυχια μου, εγω μολις εφυγε επιασα ενα μπουκαλι κ εβαλα σε ενα ποτυρι να πιω ενα ποτο...

Κ οι μερες περασαν καπως ετσι, εγω κλεισμενη στο γραφειο να πινω να με παιρνει ο υπνος οπου βρει, κ η Camila? Δεν ξερω τι κανει στο σπιτι. Τι να με νοιαζει πλεον, οτι κακο ειχε να κανει το εκανε πλεον. Καποιες φορες μου χτυπουσε την πορτα λεγοντας μου οτι θελει να μου μιλησει η να μου φερει κατι να φαω αλλα δεν ηθελα τιποτα απο αυτην. Δεν το καταλαβαινει? Απορω γιατι μενει ακομα εδω. Δεν καταλαβε ακομα οτι το ψεμα της αποκαλυφθηκε?

Μετα απο αρκετες μερες αποφασισα να βγω απο την κρυπτη μου κ να παω στο δωματιο μου να κανω ενα μπανιο, μπαινοντας μεσα την ειδα... την ειδα να κοιμαται στο κρεβατι μου αγκαλια με το μαξιλαρι μου. Χααα σκεφτηκα ποιον παει να κοροϊδεψει? Δεν εδωσα καμια σημασια κ μπηκα να κανω το μπανιο μου.

Αφου τελειωσα κ πηγα στην ντουλαπα μου να ντυθω την ωρα που κουμπονα το πουκαμισο μου κ ημουν ετοιμη να βαλω την γραβατα μου την ακουσα να ξυπναει. Με το που με αντιληφθηκε στον χωρο σηκωθηκε ορθια κ ηρθε προς το μερος μου.

Camila: επιτελους μερες περιμενα να βγεις απο εκει μεσα.

Lauren: ο λογος? Της λεω τελειως ψυχρα.

Camila: ο λογος ηταν γιατι ηθελα να σε δω

Μου λεει κ πιανει με τα χερια της την γραβατα μου κ αρχισε να την δενει.

Εγω ενω την κοιτουσα ολη αυτη την ωρα σκεφτομουν ποσο καλη ιθοποιος ειναι, κ αναρρωτιωμουν μεχρι που θα το πηγαινε αυτο.

Μολις τελειωσε μου ειπε.

Camila: αυτη ειναι η Lauren που ξερω η κομψη κ παντα περιποιημενη με τον εαυτο της.

Lauren: ναι της ειπα ξερα κ πηγα να φυγω.

Camila: που πας παλι?

Lauren: στο γραφειο

Camila: πας να πιεις παλι?

Κ γυρναω κ της λεω δυνατα.

Lauren: κ σενα τι σε νοιαζει τι κανω εγω?

Camila: με νοιαζει.. αληθεια με νοιαζει. Εχω τρελαθει απο την ανησυχια τοσες μερες, τι επαθες ξαφνικα? εισαι αποτομη δεν μου μιλας πια. Τι συμβαινει?

Lauren: θα μαθεις συντομα... οταν ερθει η ωρα..

Camila: τι εννοεις?

Lauren: ολα στην ωρα τους.

Camila: ενταξει.. απλα ηθελα να σου πω οτι σε λιγο θα ερθουν τα κοριτσια.

Lauren: γιατι?

Camila: γιατι τοσες μερες δεν ανοιγες σε κανεναν ουτε σε μενα κ σκεφτηκα μηπως ανοιγες σε αυτες.

Lauren: τελος παντων. Παω στο γραφειο κατω. Οταν ερθουν ειδοποιησε με. Της λεω κ φευγω..

Game • Set • Match (Greek Camren) Where stories live. Discover now