Κεφάλαιο 24

549 23 22
                                    


Camila pov

Την βλεπω να καταρεει μεσα στα χερια μου γεματη αιματα, δεν μπορω να πιστεψω στα ματια μου αυτό που μολις εγινε μπροστα μου. Είναι ο χειροτερος εφιαλτης. Πεφτω στο εδαφος εχοντας την μεσα στην αγκαλια μου η Lauren να με κοιταει με το ζορι προσπαθωντας να κρατησει τα ματια της ανοιχτα. Στα ματια μου αρχισαν να τρεχουν δακρυα κ σηκωνω τα ματια μου μου στον πατερα μου κ φωναζοντας του ειπα.

Camila: τι εκανες?

Alejandro Cabello: αυτό που επρεπε

Camila: εισαι τρελος.

Alejandro Cabello: σε ειχα προειδοποιεισει. Δεν με ακουσες.

Camila: εισαι τρελος χρειαζεσαι βοηθεια. Ψυχιατρο. Δεν ξερω κ γω τι. Εξαφανισου από μπροστα μου. Του φωναξα με ολη μου την δυναμη. Δεν θελω καμια σχεση μαζι σου ΦΥΓΕΕΕΕ..

Μετα από αυτό. Εφυγαν ολοι. κ την ιδια στιγμη ηρθαν τα κοριτσια κ με ειδαν να την εχω στην αγκαλια μου κ να κλαιω. Πηραμε το αυτοκινητο κ τρεξαμε στο νοσοκομειο. Την εβαλαν κατευθειαν στο χειρουργειο. Ειχε χασει πολύ αιμα. Οι σφερες χτυπησαν κρισιμα σημεια.κ χρειαζονταν μεταγγιση, ευτυχως ηρθε ο πατερας της κ εδωσε αιμα. Την εχουν ακομα μεσα περασαν ηδη 2 ωρες κ ακομα τιποτα καμια ειδοποιηση. Ολοι ειμαστε εδώ τα κοριτσια ο πατερας της, κ φυσικα εγω.

Ο πατερας της προσπαθουσε να με παρηγορησει λεγοντας μου πως όλα θα πανε καλα, εγω όμως μεχρι να βγει ο γιατρος κ να μας πει την κατασταση της εγω δεν ησυχαζω.

Τα κοριτσια μου προτειναν να παμε στο κυλικειο του νοσοκομειου να πιουμε ένα καφε, με μιση καρδια δεχτηκα, δεν ηθελα να την αφησω μονη.

Μολις καθησαμε στο τραπεζι εσπασε η σιωπη που υπηρχε στον αερα.

Normani: μα καλα τι εγινε βρε κοριτσι μου. Εξηγησε μας.

Ally: σοβαρα τωρα πιστευεις πως είναι σε θεση να δωσει εξηγησεις? Δεν την βλεπεις πως είναι? Λεει στην Normani.

Normani: ναι οκ.. αλλα θελω να μαθω.

Dinah: θα μαντεψω εγω. Ηρθε ο πατερας σου Camila κ εγινε ο κακος χαμος εεε?

Camila: ναι. Λεω με φωνη που ισα ακουγοταν .

Dinah: το φανταστηκα...

Camila: αχχ θεε μου τι θα κανω αν παθει κατι? Λεω βαζοντας τα χερια μου στο κεφαλι.

Η Ally ακουμποντας με στον ομο μου ειπε.

Ally: πολύ φοβαμαι πως θα χρειαστουν πολλα περισσοτερα από μερικες απλες σφαιρες για να μπορεσεις να την ξεφορτωθεις. Η φιλεναδα μου είναι σκληρο καρυδι, μην στενοχωριεσαι.

Normani: καλα ναι αυτό στο υπογραφω κ εγω. Κ με χερια κ με ποδια.

Camila: σας ευχαριστω πολύ. Μου δινεται κουραγιο.

Dinah: απλα να ξερεις πως δεν εισαι μονη σου. Αυτό μονο να θυμασαι..

Camila: τι λετε παμε πανω? Θελω να δω αν την βγαλανε από το χειρουγειο.

Ally: ναι παμε..

Μετα από λιγα λεπτα βρησκομασταν στο διαδρομο εξω από τα χειρουργεια. Ο πατερας της ηταν ακομα εκει. Που σημαινει πως η επεμβαση συνεχιζονταν.

Η αναμονη συνεχιζοταν μεχρι που επιτελους μετα από πολύ ωρα η πορτα ανοιξε κ την εβγαλαν εξω. Ο γιατρος ειπε ότι ηταν πολύ τυχερη που την φεραμε αμεσως διαφορετικα η εξελιξη θα ηταν τραγικη.

Την πηγανε στην εντατικη για το πρωτο 48 ορο ειπε ο γιατρος. Για να δουνε πως θα αντιδραση ο οργανισμος της μετα την επεμβαση. Κ μετα αν όλα θα πηγαιναν καλα θα την εβαζαν σε δωματιο μεχρι να αναρωσει πληρως.

Game • Set • Match (Greek Camren) Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang