21. I asked him

459 48 2
                                    

Udýchaně jsme leželi na posteli s nepřestávaje se zvedajícími hrudníky. Byli jsme ticho. Oba jsme nepromluvili ani slovo. Vnímal jsem jen svůj zběsilý tlukot srdce a jeho hlasitý dech stejně jako ten můj. Díky své nepozornosti jsem si jen matně všiml toho, jak si Taeyong utírá břicho kapesníky, které měl v šuplíku u postele. Vydýchávali jsme se a hleděli do neznáma v podobě stropu.

Barevné tečky a pocit motající se hlavy a temna již ustaly a já se tak konečně mohl dívat na zřetelný obraz přede mnou. Něco tak intenzivního a intimního jsem ještě nezažil. I když jsem již s Taeyongem jednou spal, nebyl jsem to já, kdo měl vše pod kontrolou. Navíc nedošlo k ničemu jinému, než k uspokojování rukou či ústy. Tohle bylo moje poprvé a lepší být ani nemohlo.

,,To bylo...velkolepé" řekl jsem stále ještě udýchaně mezi trhanými nádechy nás obou. Již bez problému jsem dýchal, i když stále zhluboka. Ne nadarmo se říkalo, že sex je jako maraton, zvlášť ten první.

,,Jo a to bylo tvoje poprvé" uchechtl se a stále vytíženě hleděl do stropu. Otočil jsem hlavu na stranu a podíval se na něj. S úsměvem měl podložené ruce za hlavou a přitom mi pohled neoplácel.

,,Když se nad tím zamyslím, tak už v podstatě nejsem panic" zasmál jsem se a vrátil hlavu do původní polohy.

,,A jaký je to pocit?" zeptal se a udělal samé gesto, jako já před chvílí, jen natočil na stranu i bok. Cítil jsem, jak si prohlíží každý kousek mé tváře. Přivádělo mě to do rozpaků a dost znervózňovalo.

,,Stejný, jako tě líbat, takže dokonalý" usmál jsem se a jemně ho políbil. Hlavou mi proběhla nejedna myšlenka o našem vztahu. Co teď tedy jsme? Milenci? Přátelé s výhodami? Svou lásku jsem mu ještě nevyznal. Nebyl jsem si jist, zda je to láska.

,,Co tedy teď jsme?" optal jsem se mezitím, co se mu se spokojeným úsměvem na tváři zavíraly oči.

,,No já nevím, co bys chtěl, aby jsme byli?" pomalu zase otevřel oči šťastně se na mě zahleděl. Šla na něm zřetelně vidět únava.

,,Sám nevím. Nechci být jen tvůj kamarád" řekl jsem upřímně a zadíval se mu do očí na náznak mé upřímnosti k němu.

,,Neboj se, tím už dávno nejsi" široce se usmál a znovu zavřel oči. Už jsem ho dál nechtěl rušit a tak jsem si ho opatrně, aby se nevzbudil, přitáhl do obětí a s lehkým polibkem na čelo, který jsem mu vtiskl jsem se vydal do říše snů po jeho boku.

Prove ItWhere stories live. Discover now