1˚ Payback

37.3K 2K 2.5K
                                    

Eden - Sex




Hayallerimin hayatını yaşıyordum. Sevdiğim sporu yapıyordum ve bunun için çok iyi bir üniversiteyi burslu bile okuyordum. Arkadaş grubum çok sevdiğim, kardeşim diyebildiğim insanlardan oluşuyordu. Bu kadar şeyi bir anda kaybetmek nasıl olurdu sizce? Ben size söyleyeyim, bok gibi. Her şey sikik bacağımı kırıp bursumu kaybetmemle başladı ve olanları dün gibi hatırlıyorum hala.

Çünkü dün oldu zaten.

"Sikik bacağım hakkında soru sormayı keser misiniz?!" Namjoon'un yemekhanede yanıma gelip bacağımı sormasıyla patlamıştım resmen. Evet, sinirimi arkadaşımdan çıkarıyordum fakat elimde değildi. Bacağımı dün kırmıştım ve okul hemen beni takımdan şutlayıp bursumu almıştı. Eğer okulun parasını ödeyemeyeceksem de yurttan ayrılmam için bir hafta vermişlerdi.

"Pardon dostum. Yarana tekrardan tuz basmak istemem tabii ama para işini ne yapmayı düşünüyorsun? Biliyorum bu konuları konuşmak istemiyorsun fakat bir hafta içinde çözüm bulmamız lazım." Namjoon karşıma otururken konuştu ve diğerleri onayladıklarını belirten homurtular çıkarttı.

"Doğuştan zengin olsaydık her şey daha kolay olabilirdi. Mesela ben doğuştan zengin olsaydım senin üniversite paranda yardım ederdim biliyorsun ama fakir bir orospu çocuğu olduğum için edemiyorum." Hoseok, beslenme çantasına sıkıştırdığı muzlu sütü ve sandviçi çıkartırken omuzlarını silkerek konuştu.

"Biliyorum." Hafifçe sırıtarak konuşurken gözlerimi boş boş yemekhanede gezdirdim. Kafam bomboştu ve hiçbir çözüm üretemiyordum. Daha ailem bile bilmiyordu ki bilmemeleri daha iyiydi aslında. Israrlarım üzerine okul onları aramamıştı. Onlara kendimin söylemesi gerektiğini söylemiştim. Eğer bir hafta içinde bir çözüm bulabilirsem hiçbir zaman bilmelerine gerek kalmayacaktı.

"İşin kötü yanı okulun parası burs olmadan çok fazla. Zenci çükü gibi girer yani, ödeyebilmenin tek yolu orospuluk yapmak falan herhalde." Taehyung elindeki elmalı sodayı dikmeden önce konuştu. Moralimi olduğundan da boka çevirirken doğruyu söylediğini biliyordum. Cidden de çok pahalıydı okul. Ama dediklerini bir daha düşününce... Doğru olan başka bir şey daha vardı sanki?

"Jimin? Jimin inşallah düşündüğüm şeyi düşünmüyorsundur." Namjoon elini önümde sallarken gözlerimi hızla kırpıştırarak düşüncelerimden sıyrıldım. Yüzümde istemsiz bir sırıtış oluşmuştu.

"Bu amputeyi dinleme Jimin. Ciddi söylediğine bakma şakasına diyor zaten." Namjoon, Taehyung'un ensesine şaplak attıktan sonra konuştu.

Düşündüğüm şey saçma gibi gelebilirdi ama okuldan gitmek istemiyordum. Bacağım kırılmıştı ve alçıdaydı. Ne kadar bir aya çıkaracaklarını söyleseler de alçı çıktıktan sonra da bir daha basketbol oynayamayacağımı söylemişlerdi. Neymiş anacım liflerde sorun varmış da orası yırtılmış da falan da filan.

Hem burada arkadaşlarım- kardeşlerim vardı benim. Buradan gidip daha ucuz bir üniversiteye yazılsam onlardan ayrılmış olacaktım. Evet başka arkadaşlar da bulabilirim ama onlarla aynı olmaz hiç kimse. Ayrıca derslerimde vardı burada. Tamam çok dinlediğim söylenemezdi ama yinede işte. Alıştım ben buraya, başka yerde yapamam.

"Cidden orospuluk yapmayı mı düşünüyorsun Jimin? Bak, bence direk orospuluk yapmana gerek yok. Aklımda bir fikir var." Taehyung boş soda şişesini masaya sertçe koyarken sırıttı. Gözlerim heyecanla onunkilerle buluşuncu bende sırıttım. Kafamız aynı çalışıyordu işte ne yapabilirim ki?

"Cidden saçmalamayı kesin sizi gerizekalılar." Hoseok olayın ciddiliğini anlayınca araya atlamış, ellerini oraya buraya oynatırken konuşmuştu. Namjoon ise artık bizden umudu kesmişçesine dirseğini masaya koymuş, başını eline yaslamıştı.

PAYBACK. ⠀⠀[ YOONMIN ]Where stories live. Discover now