3˚ Başkasına gitme

23.7K 1.7K 2K
                                    

Tyga ft Boosie Badazz - Pleazer



M


Gülümsememin yüzümden asla eksik olmadığı nadir günlerden birindeydim. Hiç somurtasım gelmiyor, üstüne bütün gün insanlara iyi davranıp sevap point kazanasım geliyordu. Böyle günler ciddi anlamda nadir günlerdi. Normalde tüm gün somurtup, boş boş millete atar yapmaya bayılırdım.

Sırıta sırıta dersin işleneceği amfiye dalıp her zamanki gibi arkalarda oturan Taehyung'un yanına gittim. Alçıya alışmam kısa sürmüştü ve duş almak dışında fazla bir zorluk çıkardığı söylenemezdi.

Bursumu kaybetmeme sebep olmak dışında tabii.

"Ne o, yüzünde güller açıyor?" Taehyung sırıtarak sandalyesinde arkasına yaslandı ve kaşları kaldırıp, 'ne bekliyorsun oç anlatsana' der gibi baktı. "Konuştum onunla." Elimi özel çakışımızı yapmak için kaldırdım. Oda elini kaldırınca dışarıdan aptalca gözüken fakat bizim çok hoşumuza giden çakışmamızı yaptık.

"Ee anlatsana artık. Ne oldu?"

"Üniversite paramı ödersen seninle her hafta sevişirim."

Yoongi'nin sırıtışının kaybolup, kaşlarının normal haline dönmesini izledim. Şaşırdığı belliydi ve yüzüme boş boş bakmaya başlamıştı. Hayır der diye korkmaya başlamadım değildi fakat hemen vazgeçemezdim. Onu ikna etmekte kararlıydım.

"Sen ne dediğinin farkında mısın Park?" Yüzünde tek mimik oynamazken gözlerime bakarak konuştuğunda yutkundum. "Farkındayım tabii." Omuzlarımı silkip oturduğum alçak kutuda rahatsızca hareket ettim.

"Benimle her hafta sevişeceksin?" Kaçırdığım gözlerimi tekrar onunkilerle buluşturunca hafif bir eğlence havasında olduğunu fark etmiştim. Yaptığım şeyden zevk alıyordu. Alırdı tabii. Resmen çocuğa özel orospusu olmayı teklif ediyordum.

"Evet ama bunun karşılığında sende üniversite paramı ödeyeceksin." Omuzlarımı ve sırtımı dikeltip kendime olan güvenimi gösterircesine konuştum. "Peki bunu istediğimi nereden çıkardın?"  Tek kaşını kaldırarak sorduğunda omuzlarımı silktim.

"İstediğini söylemedim. Bu sadece bir teklif. Okuldan gitmek istemiyorum ama karşılayabileceğim bir miktar değil buranın parası." Gözlerimi tekrar kaçırıp dudaklarımı yaladım. Neden hayır diyecekmiş gibi hissediyordum?

"Anladım." Kısaca cevap verince kaşlarımı çatıp ona baktım. "Bak eğer istemiyorsan zamanımı harcama. Parayı karşılayabilecek birini bulmam için 5 günüm kaldı ve iki seçeneğim daha var." Sinirle oturduğum kutudan kalktım ve önünde dururken sağlam ayağımla kutuyu geriye ittim.

"İki seçeneğin daha?" Sorarcasına kaşlarını kaldırdığında nefesimi dışarı verdim. "Taehyung bunu teklif edebileceğim üç kişi söyledi. Zenginlerden. Aralarında sende vardın ama eğer hayır dersen gidebileceğim başkalarıda var. Uzun lafın kısası Min Yoongi, istemiyorsan oyalanma ve direk hayır de çünkü senin aksine harcayabilecek vaktim yok benim." Eğilip ellerimi omuzlarına dayayıp kaşlarımı çattım.

Öylece bakışırken bir anda sırıtmasıyla gözlerim dudaklarına kaydı. "Yani ilk seçeneğin bendim öyle mi?" Alaycı bir şekilde konuştuğunda sinirle nefesimi dışarı verdim.

"Siktir oradan. Jeongguk gelip seni çözer ben gidiyorum." Sinirle ellerimi omuzlarından çekip dışarı çıkmak üzere arkamı döndüm. Aniden belimden tutulup kucağına oturtulmayı beklemiyordum tabii.

PAYBACK. ⠀⠀[ YOONMIN ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin