6.fejezet

5.2K 192 2
                                    

-Jessy,kérlek, mondj el mindent, ami történt....

Nem is tudtam, hogy kezdjek bele. Annyi gondolat zakatolt a fejemben, hogy attól féltem a végén felrobban.Ryan megszorította apró kezemet.
-Jessy! Kérlek!
-Az egész pár napja történt- kezdtem bele nagy nehezen - emlékszel még, hogy Jade mennyire szeret bulizni, és veszélyes fogadásokat kötni másokkal. - egy apró biccentéssel jelezte, hogy igen. - Nos pénteken elmentünk a Hello Baby- be egy hosszú hét után, és fogadtunk, hogy nem tudok aznap este felszedni egy srácot, és pár dollárt magamhoz véve észrevétlenül ellopózni a lakásáról...
- Jézusom Jessy! Ugye nem azt akarod mondani, hogy...
-Belementem, mert azt mondta ha lebukok, akkor magára vállalja a felelősséget. Az egyik sarokban volt egy egész jóképű... jó egy kész görög isten. Odamentem hozzá és elkezdtünk flörtölni, majd pár perccel később már a lakása felé indultunk. Közben pedig abbahagytuk a flörtölést és elkezdtünk komolyan ismerkedni. Kiderült, hogy amilyen egoistának gondoltam először, annyira intelligens és odafigyelő. Annyi szar kapcsolat után annyira jól esett, hogy odafigyelnek rám. ÉS talán már akkor aznap este bele is szerettem. Ott aludtam nála és reggel elloptam tőle 20 dollárt, de pont felébredt mikor el akartam menni. Hazáig futott utánam. Majd még aznap lementem a közeli hangszerboltba mert pénteken jön a bátyám. És a péntek esti srácba botlottam bele aki meg se említette a 20 dollárt, sőt! Kisegített a vásárlásban. Majd mikor elköszöntünk, felvetettem az ötletet, hogy menjünk el valahova, de azt mondta, hogy munkaügy miatt nem tud jönni. Azt mondta, hogy mától olyan munkát fog csinálni, amit szeret is.
-De nem értem- rázta meg kócos fejét- mi köze van ennek mindahhoz, hogy konkrétan kirohantál Mr. Hyde órájáról?
-Ryan! Találj egyet!
 Egy pillanatra értetlenül összeráncolta a szemöldökét, majd a hirtelen felismeréstől, annyira kitágult a szeme, hogy azt hittem kiesik a helyéről.
-Jessy! Mr. Hdye- dal flörtöltél a hétvégén??
- Igen- feleltem miközben kávém habját babráltam, mintha nem lenne annál érdekesebb.- De.. én nem tudom, most mit kéne tennem. Nem tudnék hónapokig úgy tekinteni rá, mint csak egy tanár amíg le nem érettségizünk. Másrészről pedig, sosem veszélyeztetném az állását. Főleg most, a kezdeteknél.
-Hát ez pech- felelte komoran- Mindenesetre, ha már ezeket elmondtad, akkor mond el mi történt a teremben, amiért rohanva jöttél ki.
-Először csak annyi, hogy elmondta, hogy érdeklem. Még mindig. Majd majdnem megcsókolt- Ryan homlokát ráncolta, látszólag nem tetszett neki- Majd mikor mondtam neki, hogy ne játszadozzon velem, azt mondta, hogyha játszadozna velem nem hagyta volna annyiban, hogy 20 dollárt loptam tőle. Próbáltam szabadulni a teremből, de hirtelen megfogta a karomat és ténylegesen megcsókolt. Nem csak majdnem.
-Úristen Jessy! Ugye tudod, hogy ezt nem folytathatjátok? Mert törvénytelen. Én nem azt mondom, hogy ne szeresd ezt a férfit, mert nyilván nem határozhatod meg, hogy kit szeress és kit nem, de ha ő is szeret téged akkor tud várni, amíg leérettségizel. Volt diákként nyugodtan együtt lehettek. Akkor nem szólhat bele senki, hogy mit csináltok.
-Ó Ryan... mintha az olyan egyszerű lenne. Nem hiszem, hogy képes lennék hónapokig elnézni, hogy minden hétfőn bejön a terembe és hevesen készít fel minket a nyelvvizsgára, majd megy a következő csoporthoz, ahol bárki ugyanúgy érdekelheti, mint én. Nem tudok nem arra gondolni, hogy bármikor elfordulhat tőlem, egy másik, sokkal szebb lány miatt...
-Nos azon először én lepődnék meg Aphrodité!

Sziasztok! Mivel elég sokat kell a sulival foglalkoznom, ezért a történetet ilyen kb. 500 szavas részekre fogom felosztani, hogy minél hamarabb tudjam hozni a folytatást. Hamarosan jön a kövi

Egy pillantás elégWhere stories live. Discover now