15. fejezet

4.4K 172 4
                                    

-Semmi baj, Édes. Engedd ki. Most csak mi vagyunk itt.

A hangja tele volt szeretettel és törődéssel. Talán még aggodalommal is. Furcsa ez az egész szerelem dolog. Egészen hihetetlen. Hiába próbálja az ember a legjobb formáját mutatni szerelmének, egyszer csak ott állnak ketten és minden bizonyítás nélkül ölelik egymást, tudatva a másikkal, hogy minden rendben lesz. Mindkettőnknek furcsa ez a helyzet. Ez a vonzódás, ami napról napra fokozódik, és soha nem fog megszűnni. Meghittség kúszik a testembe, ahogy Nathan erős karjai simogatja a hátamat. Nem tudom, más férfi megtette volna-e ezt. Ezt az apró dolgot, hogy nem kérdez, csak... minden erőfeszítés nélkül törődik velem. Miért kell a tanáromnak lennie?
🎶Here we go again
I kinda wanna be
more than friends...🎶

Telefonom halk csörgésére óvatosan elengedett, és a arcomat megfogva újra megcsókolt. És egy halvány mosoly kíséretében magamra hagyott.

🎶I do it every time
Oh, your killing me now..🎶

A kijelzőn Jade neve jelent meg, majd gyorsan felvettem a telefont, és igyekeztem az előbbi sírást eltűntetni a hangomból.
-Szia Jade.
-Csajszi, figyelj. Nem kutakodtam a pasid után, de szembejött velem egy cikk, amit szerintem hallanod kell. Van egy kis vaj a görögisten füle mögöt.
Fel se tudtam fogni mit is mond, mikor belekezdett a magyarázkodásba, Max-el a háttérben.
-Többszörös gyilkosságért tartóztatták le, az Egy hetes gyilkos néven is ismert William Hyde-t.
-Egyes szójegyzékek szerint, egyetlen fia, Nathan Hyde is segétkezett a gyilkosságokban, azonban kézzel fogható bizonyíték hiányában a rendőrség nem vette elő a férfit a tárgyaláson.
-Más emberek szerint a 26 éves férfi tervelte ki az egészet, de az apja végezte el a munkát, hogy ne keveredjen gyanúba...
-Hagyjátok abba!-fakadtam ki hirtelen, mire a vonal másik vége elhallgatott-az is lehet, hogy csak egy véletlen egybeesés. Van fénykép a férfiról?
-Reméltem hugi, hogy erre nem kerül sor, de igen van. Perc és küldöm.
Letette a telefont mire értetlenül meredtem a képernyőre. Ahogy ígérte, egy perccel később, jött tőle egy sms, benne egy fényképpel.

 Ahogy ígérte, egy perccel később, jött tőle egy sms, benne egy fényképpel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem akartam elhinni. Ez nem lehet igaz...
-Na, Édes ki hívott?
Az ajtóban álló Nathanre néztem, aki teljesen úgy nézett ki mint a képen. De ez nem lehet.
-Na, szólalj meg!
-Nathan... mond, hogy ez nem te vagy-mutattam felé a telefont.
Először értetlenül meredt a telefonra, majd átváltott dühbe.
-Igen, én vagyok. Igen, az apám William Hyde, az Egy hetes gyilkos. És igen, én a fia vagyok. De nem vagyok se gyilkos, és semmi közöm az apám dolgaihoz. És őszintén! Elegem van, hogy minden ember aki hallott róla, rögtön elkönyvel engem is gyilkosnak, csupán azért mert a fia vagyok. Megvádolt a tárgyaláson, hogy benne van a kezem a dologban, csupán azért, mert nem voltam hajlandó folytatni a gyilkosságait. Apáról fiúra szállt a családban, anyám pedig egyszer elszökött és engem is akart vinni, de engem elkaptak. Visszavittek a házba ahol sorozatos verések közepette akart gyilkosságra nevelni. Én voltam aki feldobta a rendőrségen, és így is azt hiszik, hogy közöm van hozzá. Nem véletlen nem említettem meg ezt neked. A cukrászdában történtek, mind a nevelése miatt történt. Lehet, hogy hasonlítok rá sok mindenben, de akkor is legszívesebben letagadnám. Jessy, kérlek mondd, hogy hiszel nekem! Nem akarlak emiatt elveszíteni.
Hinni akartam neki. Tényleg, de annyira valószínűtlen volt amit mondott...

Egy pillantás elégWhere stories live. Discover now