Отмъщение

96 16 8
                                    

Знаете колко обичам таговете, нали? Ами, сега ще се възползвам, хем да направя една по-извратена и отворена глава за себе си, хем да го разпространя по повече хора и да ги накарам да се чувстват неудобно, отговаряйки на тези въпроси. ❤

Бележка преди да започна: Независимо от сексуална ориентация/пол и т.н., на всеки въпрос се отговаря искрено и директно; никой от въпросите не може да бъде прескочен. 😈 Колкото по-дълги и пълни отговори, толкова по-добре. Тагвайте ме, че да чета и вашите извращения 😉😘

1. Вдъхновение намирам в:
Малките и маловажни неща. Например бившето и ефекта, който има върху живота ми. (Никакъв. 😊) Честно казано така се родиха поемите в Midnight thoughts. Малко сторитайм, с тоя пич скъсахме преди година, само дето Тино не си предава лесно и не спирах да мисля за него, докато допреди 3 седмици, примерно, не му писах отново. И така започна надеждата за нова връзка и в полунощ на 17.02 приключи с "Ами аз чаках да ти мине рождения ден за да ти кажа, че всъщност не искам връзка." 🙂🙂🙂 33 поеми за 2 седмици. 33 ПОЕМИ! ОТ ЧОВЕК КОЙТО НЕ ХАРЕСВА СЪВСЕМ ЖАНРА.

2. По скала от 1 до 10, колко често съм силно емоционален/а:
11. Плача, ако не всяка вечер, то поне през вечер.

3. Възбуждащи фактори при момичета:
Голяма курва съм на тема грим. Ако гримът ти ме докара до оргазъм, работата ти е свършена. Също, bookworm vibe, но не нещо over the top, че чак да е досадно.

4. Възбуждащи фактори при момчета:
Започваме ли? Набола брадичка. 🤤 Особено ако ме издебне в гръб и си потърка брадата по врата или рамото ми. 😩😍 Дупе. Стегнато сочно кръгло дупе. Ако може да туърква е голям плюс. Когато се грижи за косата си повече отколкото за живота си (защото сейм) 😩

5. Отблъскващи фактори при момичета:
Безпочвено самочувствие, thigh gap и неоригиналност

6. Отблъскващи фактори при момчета:
Пушене, отчасти. Нямам нищо против самото пушене в моя компания, но не и когато е чисто демонстративно. Също pettiness. Аз съм the petty bitch във връзката, така че you better not talķ to me with an attitude.

7. Искам да __________ но нямам смелост или още не съм решил/а:
Искам да се татуирам, искам да даря кръв, искам да пътувам, искам да пропуша, за да съм еджи (и защото ще станат страшни снимки за инстаграм, let's be real)

8. Брой бивши гаджета, независимо от пол:
2. Реално погледнато са 4, но за връзки от по 2 дни не говорим, така че 2 бивши. 😂

9. Излагаща случка:
Обърках "пемза" с "пенис" във въпроса "Мамо, ще купим ли на дядо нова пемза, защото старата падна и се счупи?" пред клиентите и, докато още работеше в магазин за дрехи. Бях на 12. Мама вече не е стъпвала в района на тоя магазин от срам. 😂 SORRY, MOM ❤

10. Колко шанса бих дал/а на бивше гадже:
2. Всеки прави грешки, нормално е да не си го дообмислил и да действаш импулсивно или да не си в настроение, но да повториш грешка вече е нарочно, така че:

 Всеки прави грешки, нормално е да не си го дообмислил и да действаш импулсивно или да не си в настроение, но да повториш грешка вече е нарочно, така че:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Като добро и не много социално дете, не ви давам конкретно число на тагнатите, но минималното число е 7. Отново, колкото повече, толкова по-добре.

ThisIsRealName съжалявам? 😂❤

Maxx21Maxx става ли ти вече досадно да те замесвам във всеки таг който правя? 😂❤

taliapotter не че съм злопаметен, ама тва е за ония 30 факта жще от лятото 😂❤

TheDimeentoor връщам си за вчерашния таг 😂❤

LadyShadowKiss нямам за какво да ти връщам в Уатпад, ама да речем, че това ти е отмъщението задето не излязохме вчера 😂❤

gerry_an на теб също нямам за какво да ти отмъщавам, ама да речем че все някога ще сгафиш, това ти е отмъщението. 😂😂❤

-trouvaille- отмъщавам ти за все нещо. Feelin bad yet? 😂😂😂❤

#ТиКвоЗнаеш?Where stories live. Discover now