6. What's going on here?

364 34 2
                                    

Je dobré poznat pár nesprávných lidí, abychom si více vážili těch dobrých...

**Pohled Nialla**

Chvilku jsem ještě na ni koukal, ale z přemýšlení mě vyděsil hluk venku. Rychle jsem vylítnul z pokoje a namířil si to k hlavnímu vchodu. Když jsem otevřel vchodové dveře, naskytnul se mi pohled na zvláštní, ale přesto krásnou bouřku. Blesky létaly po obloze jako páci, které vylekal nějaký hluk. Zavřel jsem dveře a pomalým krokem se vracel do pokoje. Tam už na mě čekaly vyděšené modré oči té roztomilé blondýnky.

** Pohled Kelsey**

Probudila mě velká rána. Otevřela jsem oči a vyšvihla se do sedu. To co jsem uviděla mě vyděsilo ještě víc. Byl to jakýsi pokoj, připomínající ty v psychiatrických léčebnách. Bílé sedřené stěny způsobily to, že pokoj působil stísněně a tak nějak nemocně. Zavřené dveře už jaksi ztratily svou původní barvu. Na poličkách byly jakési předměty a plechovky. Představa, že tu mučili nějakého pacienta mě přímo zneklidňovala. Opět tu ale byla otázka. Jak jsem se sem dostala? Jediné co si pamatuju je ten děsivý muž, žiletka a pak pan neznámý, pak mám okno. Z přemýšlení mě vytrhlo otevírání dveří. Očima jsem spočinula na bloňďáčkovy, co vešel.

" Kdo jsi?" optala jsem se ho. On popošel blíže ke mně, přisunul si židli a sednul jsi.

" Na tom nezáleží, hlavní je, že si v pořádku." pohladil mě po tváři a pak vzal mojí ruku do té své. Ani jsem si nevšimla, že je obvázaná. Oddělal obvaz a začal ji zkoumat, pak ji zase obvázal.

** Pohled Nialla**

" Měla by sis ještě odpočinout." řekl jsem, ona si s nechápavým obličejem lehla a já ji přikryl dekou. Sedl jsem si do křesílka v rohu a pozoroval ji. Ona na mě upírala ten svůj kukuč a vypadala, že nad něčím přemýšlí.

" Můžu mít pár otázek?" zachraptěla.

" Mmm dobře." odpověděl jsem a čekal, co z ní vypadne. Chvilku na mě zase koukala a poté začala.

" Jak se jmenuješ?" mám jí říct pravdu? Lepší bude jenom jméno.

" Jsem Niall a ty?" chtěla jsem to též vědět.

" Já jsem Kelsey." jemně se usmála. Měla tak nádherný úsměv.

" Zajímalo by mě, co se tu k sakru děje?" tuhle otázku jsem čekal, ale nebyl jsem na ni připravený. Proto jsem jen koukal.

Kratší ale je to tu :) Za názor bych byla vděčná :3

MadHouse ( Niall Horan CZ )Kde žijí příběhy. Začni objevovat