#1.bölüm

6.4K 263 63
                                    

Adın Soo Men, 20 yaşında bir kızsın. En büyük hayalin ise Kore'ye gitmekti.İşte şimdi o hayalin gerçekleşeceği zamandı.

Bugün Kore'ye gidiyordun ve çok heyecanlıydın.1 saat sonra uçağın kalkacaktı.Hazırlanıp ailene de veda edip havaalanına gitmek için bir taksi tuttun.15 dk sonra havaalanına vardın.Paranı da ödedikten sonra araban indin.Daha uçağın kalkmasına 45 dk vardı.

Bir kafeye girdin ve kahve sipariş ettin.Kahvende geldikten sonra çantandan bir kitap çıkardın ve kahveni yudumlarken de kitabını okuyordun.Zaman böyle akıp gittikten sonra paranı ödeyip kalktın.(daha
önceden biletinizi almıştınız) görevliye valizini de verdikten sonra uçağa bindin.

15 saat sonra

Sonunda Güney Kore'ye vardin.Uçaktan indin ve oranın havasını içine çektin.Hemen kendine bir yer ayarlaman lazımdı.Sonra ilerlemek için hareketlendiğinde kaldırımda oturmuş ağlayan bir kız gördün.

Kızda senin yaşlarında falan yavaş yavaş kıza yaklaştın ve yanına oturdun.Kız sana döndü.Sen hemen kıza şöyle söyledin.(korece konuşuyormuş gibi hayal edin)
"Merhaba ben Soo Men Türkiye'den geldim peki ya senin adın ne?" Kız bu soruya karşılık "Adım Lee Man " kızla böyle konuşa konuşa tanışmıştınız.

Lee man: Kalacak bir yerin varmı?
Soo men: Maalesef buraları hiç bilmiyorum.
Lee man: İstersen benimle kalabilirsin ben tek yaşıyorum.Sen çok iyi bir kıza benziyorsun.
Soo men: Aslında çok iyi olur.Sende çok iyi bir kıza benziyorsun.Sana ne kadar teşekkür etsem az.
Lee man: Rica ederim.

Konuşmanız böyle sonlandıktan sonra kalkmıştınız.Lee Man onu takip etmeni söyledi sende dediğini yapiyordun.Sessiz sedasız giderken bir erkek sana çok sert bir şekilde çarpmıştı.

Sen de dengeni kaybedip yere düştün.Hava karanlık olduğu için adamın yüzünü goremiyordun.Bi de onla yetinmeyip yüzünde maske vardı.Lee Man endişeyle seni yerden kaldırdı.Daha sonra adam yüzündeki maskeyi çıkarttı ve bu kişi....................................bilin bakalım kim??


NOT;

Aslında türküsünüz sadece ben sizin Korece adınızı yazdım.

[KORE'NİN TÜRK İDOLÜ]-[EXO] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin