#10.bölüm

1.3K 127 7
                                    

KONSER ZAMANI

Evet,bugün konserin vardı ve hazırlıyordunuz.Sen güzel dar yırtık pantolon üzerine de bol bir kazak giydirmislerdi.Konser zamanı geldiğinde sahnede yerlerinizi aldınız.Bütün fanlar çığlık atıyordu.Sarkiniza başladınız(whistle'yi hayal edin).Şarkıda sıra sana gelmişti.Kendini çok bitkin hissediyordun herkes merakla seni izliyordu özellikle de exo ve bts.

                                      &
Konser bitti ve sahne arkasına geçtiniz.YG geldi ve;
YG: Soo men çok bitkinsin.Hiç iyi değilsin ilaclarlarini içmen lazım.
Soo men: Tamam YG.İyiyim ben beni merak etmeyin.
YG sana gülümsedi ve gitti.Kızlar'dan biri bir koluna öbürü bir koluna girdi.Yurda gittiniz ve pijamalarınızı giyindiniz.Yemek yemek için mutfak'a geçtiniz ve birşeyler atistirdiniz.Daha sonra ise doğru yataklarınıza girdiniz.

**************
SABAH

Uyandin ve kalkıp elini yüzünü yikadin.Sonra üzerini giyindin ve kızları uyandırdın onlarda uyandılar.Bugün gülümsüyordun.Kızlarda üstünü giyindikten sonra kahvaltı yaptınız.
Hava almak için dışarı çıktınız sahile ilerlediniz ve yürümeye başladınız.Kızlar olmasa sen ne yapardın? diye düşünmeye başladın.Bir banka oturdunuz kızlarla sohbetiniz iyi gidiyordu.O deniz sesi,kızlarla sohbetimiz,kuşlar içine bir his doğdu sanki bir daha böyle güzellikleri göremeyeceksin gibi.Ama bu kötü hisleri bırakman lazımdı.Bugünün tadını çıkarman lazımdı.

..................
Hava kararmak üzereydi ve siz yavaş yavaş kalkmak zorundaydiniz.Banktan kalkar kalkmaz basin dönmeye başladı ve tek hatırladığın yere dusmendi.Kızlar'ın sesini duyabiliyordun kızlar hemen ambulansı aradılar ve hemen hastaneye kaldirildin.
Ama bu sefer hastaneye sadece bts,exo ve kızlar değil bu sefer hastanene annen ve baban gelmişti.

DEVAMI GELECEK...

LUTFENN OYY VERIINNN...

[KORE'NİN TÜRK İDOLÜ]-[EXO] Onde histórias criam vida. Descubra agora