#14.bölüm

1K 104 6
                                    

Artık sıkılmıştın.Arkadaslarinla aranın bozulması,Islerinin iyi gitmemesi ve yanlız kalmaktan korman bunları düşünmekten sıkılmıştın.
Ama yok arkadaşlarını kaybedemezdin.Açıkçası neden böyle düşünüyordun haberin bile yok.Herneyse evdeydin,kızlar uyuyorlardi.Sende saçma şeyler düşündüğün için uyuyamamistin.Ama yok uyumayacaktin bu korkularla uyuyamazdin zaten.Gözlerin kapanıyordu ama sen uykuyla mücadele etmeye çalışıyordun.Hadiii ama sende biliyorsun uykuyla savasamazsin.Artık pes etmiştin.Saat gece 4.01 di.Koltukta oracıkta uyuyakalmistin.

SABAH

Agriyla uyandın.Her tarafın delilercesine agiriyordu.Ah!Salak kafan koltukta yatarsan tabiki de agirir.Kızlar hala uyuyordu saate baktin 08.00.Sadece 4 saatlik bir uykun vardı.Yine düşüncelere kapıldın.Ama hemen kendini toparladin ve elini yüzünü yikadin.Üstünüde giyindikten sonra kahvalti hazırlamaya koyuldun.

*************

Seul sokaklarında gezerken bir kalabalık gördün.Oraya doğru ilerledin ve bunu görmeyi hayal etmiyordun açıkçası aradan o kadar senegeçti ve onca sene onları görmemiştin.Hele ki o o o...

DEVAMI GELECEK...
OY VERMEYİ LÜTFEN UNUTMAYINIZ..kısa oldu özür dilerim...

[KORE'NİN TÜRK İDOLÜ]-[EXO] Место, где живут истории. Откройте их для себя