#6.bölüm

1.9K 135 13
                                    

2 YIL SONRA
Evet 2 yıldır Kai ile sevgiliydiniz.Hatta sen artık bir idolsun.1 yıl boyunca hep Kai ile dans çalışıyorsunuz,şarkılar söylüyordunuz.

(Arkadaşlar sesiniz çok güzel hikayenin
başında yazmamışım özür dilerim)

1 yıldır da idolsun.Üyelerde çok yakın arkadaşsınız.Sen artık Lee Man'la kalmıyordun ama okulda aynı sınıfta olduğunuz için görüşebiliyordunuz.Artık sadece grup arkadaşlarınla yurtta kaliyordunuz.Okulun devam ediyordu.Bugün ise konseriniz var ve siz şuan hazırlıyorsunuz.

Konser zamanı geldiğinde ise sahnede yerlerinizi aldınız.Exo ve Bts de konserinizdeydi.Hatta daha birçok idol.

(Arkadaşlar sarki adi ve grubun adını siz kendiniz seçin ben bulamadim.)

Sen grubun rapçisisin ve maknaesisin.1 yıl boyunca bu 3.konserinizdi.Herkez bağırıyordu siz ise dansınizı bitirdikten sonra salondakilerle birlikte konuşuyordunuz.

(Hani olur ya sarki bittikten sonra her neyse😅)

konseriniz bittikten sonra Exo üyeleri ve Bts üyeleri sizi sahne arkasında bekliyorlardı.Siz de yanlarına gittikten sonra bütün üyeler sizi tebrik ettiler.

1 saat sonra

Kızlarla birlikte yurda gittiniz ve üzerinizi değiştirdikten sonra yataklarınıza girdiniz.
Yarın okul vardı ve sen sabah erkenden kalkacaktın.Hemen uykuya daldiniz.

SABAH

Yine saat 07.00 de uyandın.Kızlar hala uyuyordu.Malum onların okulu yoktu.
Üzerini giyindin ve kahvaltini yapıp yurttan çıktın artık sen de bir idol olduğuna göre özel araba ile okula gidiyordun.Okula vardığında şoför kapını açtı ve indin.Okulun kapısında Lee Man ve Rose seni bekliyorlardı.

Hemen yanlarına gittin sınıfa doğru ilerlediniz herkes sana bakıyordu.Sınıfa girdiniz ve exo üyeleri sıralarında oturuyorlardı.Rose kendi sınıfına gitti ve sizde siraniza oturdunuz.Kai seni farketti ve yanına gelip kantine götürürken sende lee mana kaş göz işaretleri yapıyordun lee man ise sadece gülüyordu.Kantine indiniz ve bi masaya oturdunuz.Kai kahve aldı ve gelip yanına oturdu.

Kai: Eee!Anlat bakalım.
Soo men: Neyi?
Kai: Idollük nasıl gidiyor diyorum.
Soo men: İyi ama biraz zor.
Kai: Alışman lazim.*elini tutar.*
*o sırada zil çalar ve kalkıp sınıfınıza doğru ilerlersiniz.Sınıfa girer ve siralariniza oturursunuz o sırada hoca gelir ve derse başlar dersiniz ise matematik senin matematiğin çok iyidir.Ders boyunca baekhyunun sana baktığını farkedersin.(biasim baekhyun bana baki😍😅😅)
Sen de ona dönüp kafa sallarsin "ne" anlamında yani neyse sonra hoca sizi farkeder ve; *
Hoca: Soo men ve baekhyun çabuk dışarı.
Soo men: Ama hocam-*sesini hoca keser*
Hoca: Amasi maması yok çabuk dışarı.
Sizde kalkıp çıkarsınız kai hala ne olduğunu anlamamış tabiki de.Sen hemen baekhyuna
Soo men: Ne bakıyorsun bana öyle derste bak gördün mü senin yüzünden dersten atildik niye bakıyorsun ki yani.*bunlarin hepsini bi solukta söyledin tabiki*
Baekhyun: Soo menciğim biraz sakin sadece senden yedek kalemin varmı diye soracaktım seslendim duymadın bende sana tip tip bakmaya karar verdim belki dikkatini çekerim diye ve de öyle oldu.
Soo men: OFFFF!
Daha sonra zilin çalmasını beklediniz.Zil çaldıktan sonra kai ve lee man hemen yanınıza geldi ve
Kai: Noluyor ya?
Soo men: Ya baekhyun benden yedek kalem isticekmis o sırada da hoca farketti bizi dışarı attı işte.*sonlara doğru sesin kısılır.*
Sınıfa geçersiniz sen,lee man ve bütün üyeler ile oturursunuz.5 dk sonra yine zil çalar ve siralariniza oturursunuz.Dersiniz edebiyat ama hocanızın değiştiğini duydunuz.
"Daha sonra içeri giren hoca ile sınıfın tamamı ŞOK."

BAKALIM BU SINIFA GİREN HOCA KİM BİR SONRAKİ BÖLÜMÜ BEKLEYELİM VE GÖRELİM.😉😄😂
DEVAMI GELECEK...

[KORE'NİN TÜRK İDOLÜ]-[EXO] Where stories live. Discover now