#12.bölüm

1.3K 124 3
                                    

Sabah uyandiginda kizlar yoklardi.Bir hisimla üzerini giydin ve kahvaltini yaptin.
"Acaba kizlar neden evde yoklardi sence nereye gitmislerdi"diye düsünmeden duramiyordun sen hala düsünürken birden kapi caldi.Kapiyi actin ve kizlar ellerinde dolu bir posetle gelmislerdi.Saskindin.

Soo men: Kizlar bu kadar poset ne?
Jisoo: Senin yiyip icmen lazim soo men he birde ilaclarda aldik.Bol meyve de aldik.
Soo men: Tamam da sence abartmamismisiniz.
Lisa: Ne abartmasi az bile.Hadi bakalim soo men sen gec otur biz kahvaltini hazirlayalim.
Soo men: Ah!Kizlar bende yardim edeyim hem siz neden yemiyosunuz sadece ben yiyorum.
Jisoo: Biz sen uyanmadan yemistik.Sen oturuyorsun biz hazirliyoruz.*sonunu bastirdi.*

Oturdun ve yemegini bekledin.5 dk sonra elinde bir tepsi ile lisa girdi tepsiyi kucagina koydu ve seni tembihledi*bunlar yenicek*
Sende kafanla onayladin.

*************
Uzucu bir haber almistiniz kizlarla.YG grubunuzun dagilacagini soyledi.Hepiniz üzülmüstünüz.Neden diye sordugunuzda cevap vermiyorlardi tek aciklama DAGILACAGINIZDI.
Evet son konserinizi vermistiniz ve fanlara aciklama yapmistiniz ama fanlar neden diye sorduklarinda sizde cevap veremiyordunuz.
Evet,artik bir idol degildiniz oysaki daha bircok hayaliniz vardi kizlarla.Ama artik gerceklesecek bir hayaliniz yoktu.Bos bos oturuyordunuz sadece.Duvara bakmakla yetiniyordunuz.

*************

Grubunuz dagilsa bile hala birlikte yasiyordunuz.Hem de mutluydunuz da sen iyilesmistin artik söz dinliyordun ve yemegini yiyordun.Guzel bir iste calisiyordun kizlarla guzel lüx bir holding de.Patronlarin ozellikle de senden cok memnunlardi.
Sen de kendinden gurur duyuyordun.Aksam yemegini yiyordunuz.Sofraniz da her cesit yemek vardi.40 kg dan 46 kilo oldun onca zaman 6 kg almistin.Ama bu da iyiydi.En azindan yemekini yiyor,spor yapiyordun.
Yani kisacasi formunu koruyordun.
Yemeginiz bittikten sonra lisa sofrayi bir hisimla topladi hemen salona gectiniz jisoo guzel bir macera filmi acmisti kucaginizda da misirlar.Bir an aklina lee man gelmisti.Onunla macera filmleri izlemeyi,sakalasmayi,kavga etmeyi hepsini ozlemistin.Telefonunu eline aldin aramayi dusunuyordun ama uyuyordur diye telefonu geri koydun.Uyku bastirdi seni kizlara" iyi geceler "dedikten sonra yatagina girdin ve biraz dusundukten sonra gozlerini kapattin ama uyuyamadin.Yataginda dogruldun ve eline bir kitap aldin okumaya basladin sanirim bu sefer gercekten uykun gelmisti.Kitabi masana koydun ve geri yattin bu sefer kendini uykunun kollarina birakmistin.
Bir sesle uyandin hemen salona indin kizlar misir savasi yapiyordun takmadin ve geri yatagina girdin ve yine yine uykuya biraktin kendini.

[KORE'NİN TÜRK İDOLÜ]-[EXO] Where stories live. Discover now