Κεφάλαιο 37

2.2K 116 1
                                    

Νιώθω ένα κρύο αεράκι να με χτυπάει... Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω το παράθυρο μισάνοιχτο!... Σηκώθηκα και το έκλεισα... Η ώρα είναι 10:00...

Ααχχ καλέ! Κάτι μου άφησε χθες εκείνος ο τύπος! Πλησίασα το γραφείο μου και είδα ένα χαρτί και ένα κουτάκι... Το άνοιξα και μέσα έχει ένα βραχιόλι... Πήρα το χαρτί στα χέρια μου και ξεκίνησα να διαβάζω :

« Καλημέρα μάτια μου... Συγγνώμη αν σε ξύπνησα χθες το βράδυ... Ήθελα απλά να σου δώσω αυτό το βραχιόλι... Το βρήκα στο δωμάτιο της μαμάς μου... Ήταν το αγαπημένο της... Το ξέρω πως αναρωτιέσαι γιατί δεν σου το έδωσα σήμερα... Απλά χθες το βράδυ έψαχνα κάτι στο δωμάτιο τους και το βρήκα... Ελπίζω να σου αρέσει.

Σαγαπω ❤❤
Λέων ❤»

Αωωω... Τι γλυκός!... Το βραχιόλι είναι πανέμορφο...

 Το βραχιόλι είναι πανέμορφο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Θα πάρω την Άννα τηλέφωνο!

Α- Καλημέρα!

Κ- Καλημέρα!! Πάμε για καφέ τώρα το πρωί?

Α- Αμέ! Σε μισή ώρα έρχομαι από εκεί

Κ- Οκκ τα λέμε

Α- Μπάι

Πρέπει να ετοιμαστώ... Θα φορέσω αυτά:

Ντύθηκα, πλύθηκα, πήρα το κράνος και το μπουφάν μου και κατέβηκα κάτω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ντύθηκα, πλύθηκα, πήρα το κράνος και το μπουφάν μου και κατέβηκα κάτω... Η ώρα είναι 10:25... Σε λίγο θα έρθει η Άννα...

𝔗𝔥𝔢 𝔪𝔬𝔱𝔬𝔯𝔠𝔶𝔠𝔩𝔦𝔰𝔱Where stories live. Discover now