ⅩⅠⅠ. / Colette

3.9K 151 22
                                    

Posadila jsem se s úlevou na gauč v obýváku a pustila se do své večeře. Bohužel to byly jen kuličky s mlékem, protože jsem byla líná si udělat něco víc a navíc jsem byla vynervovaná z Justina, a z toho že se chtěl napakovat ke mně. Vzala jsem si do ruky ovladač a pustila si v televizi YouTube.

Stále to bylo víc zábavné než čekat na něho, ale najednou mi došlo něco velice podstatného.

„Nemůže mě vidět takhle!" vyjela jsem, když mi došlo, že na sobě mám jen modré džíny s černým páskem a vážně krátký černý crop top s žlutým napisem Nirvana, ale jelikož mě život nejspíš nemá rád, tak se domem rozezněl zvonek a já s naprostým ponížením vykročila ke dveřím. Ale je zajímavé, že mít ten kus látky pod mikinu mi nevadilo.

Nejistě jsem otevřela dveře, a ani nevíte, jak se mi ulevilo, protože tam stál jen nějaký kluk, který mě začal okamžitě hypnotizovat pohledem a to se mi vážně nelíbilo. „Potřebujete něco?" zeptala jsem se potichu a víc se schovala za domovní dveře.

„Potřebuji tady podpis k vůli balíčku," řekl ten kluk naproti mě a slzce se usmál. To jsem si okamžitě vzpomněla na toho kluka z klubu a na jeho hlas, který byl dost podobný.

Nechtěla jsem mu ho dávat... Už teď jsem z něho měla strach. Vážně mě to děsí, když věděl, kde bydlím. To bylo strašidelné, pokud se teda nemýlím. „Je to nutné?" dostala jsem ze sebe jen a modlila se, aby řeknul ne.

„Je," řekl a oblízl si ret, když jsem se natahovala pro papír a tužku, protože se mi vyhrnul crop top. „Tak si trošku pospěš, nemám čas jen na tebe, kočičko," zavrčel a znovu se slzce usmál.

„Tak ti už by kurva stačilo, ne?!" zaburácel snaštvaný hlas za ním a já sklopila hlavu k zemi. Nechápala jsem, proč mě vždy musel zachránit on, ale byla jsem mu vděčná. „Vypadni od těch dveřích a neopovažuj se k nim ještě někdy přiblížit," zavrčel můj zachránce.

„Tak snas se nic nestalo..."

Slyšela jsem říkat toho kluka, ale pak se ozvala jen rána a následné vrčení všech možných nadávek. Chtěla jsem odejít domů a zachumlat se do postýlky, ale nechtěla jsem tu Justina nechat. Hlavně, když k vůli mě praštil toho kluka, a tak jsem jen roztřeseně zašeptala: „Půjdeš se mnou domů?"

Zvedla jsem pohled od země, abych následně uviděla stojícího Justina a toho kluka na zemi s krvavým nosem. Bylo mi ho celkem líto, ale na druhou stranu nejspíš mu to patřilo. Můj hrdina se na toho kluka zamračil, ale následně se otočil ke mně a mě se rozbušilo srdíčko, když jsem uviděla ty jeho dvě medová očka a různých na hlavě, i po rvačce vypadal stále dobře.

„Půjdeme, shawty," zamumlal a rozešel se ke mně, aby mě následně vytáhl za sebou za ruku do vnitřku domu a tvrdě opřel o stěnu v chodbě. Vyčítavě na mě upíral svůj pohled a já se měla chuť propadnout k zemi. „Jsi tak blbá," zasyčel na mě a já zajímala slzy, které se mi po celou dobu hromadily v očích. „Nemůžeš si takhle vyjít ven, když v tom vypadáš, tak žhavě," zamumlal klidněji a na to už jsem se rozplakala.

Naprosto jsem ignorovalo to, že to byl zase on před kým jsem plakala k vůli tomu, že si na mě něco nějaký kluk zkoušel, a že to byl on, kdo mě z toho zase vysvobodil. Byla to trapná situace.

Ale on mně jemně pohladil po tváři a přistoupil ke mně snad ještě blíž, až se naše nosy už podruhé za dnešek dotýkaly. Slyšela jsem jeho už vyrovnaný dech a ten svůj naprosto splašený, který nebyl k uklidnění.

„Zlatíčko, uklidni se," zašeptal a chytil mě za boky. „Byl to jen debil," zamumlal a pokračoval: „I tak jsem na tebe naštvaný, že jsi vyšla ven jen takhle."

„Hm. Nejsem tvoje, tak tě to nemusí rozčilovat," zašeptala jsem a zavřela oči. Nechápala jsem, o co mu šlo. Vždyť je jasné, že mě nechce, tak o co se snaží? A proč taková náhlá změna? Ani jsem se nemohla rozhodnout, zda to je dobře nebo ne, protože mi přišlo, že on sám nevěděl, co ode méně chce.

Cítila jsem, jak mě hrubě chytil za bradu, a jak jeho stisk ne levé straně mého boku ještě zesílil a jeho hrubý dech na mých tvářích mi říkal, že je u mně blíže než jsem si myslela. „Neštvi mě," zavrčel do mých rtů a já se z ničeho nic pohla hlavou blíž ke němu, přitiskla svoje rty na jeho rty a doufala, že mi to oplatí.

Oplatil a ještě náš polibek prohloubil na tolik, že jsem po chvíli myslela jen na jeho růžové polšťářky, které se náruživě tiskly k těm mým. Jeho ruce se pohybovaly všude po mém břiše, ty moje mu mačkaly v pěsti látku od jeho mikiny a já jen kulila oči, protože mě překvapilo to, když odlepil své rty od těch mých nateklých a jedním rychlým pohybem mi přetáhnoul tričko přes hlavu. Můj crop top tiše dopadl k naším nohám a já celá zrudla.

Nebyla jsem si jistá jestli chci, aby to pokračovalo dál, ale i tak jsem ho nechala a jen si v hlavě vzpomněla na naše poprvé. A to byla chvíle, kdy jsem ho od sebe prudce odstrčila a ruce si připlácla na svojí skoro plochou hruď. Bylo mi trapně.

„Teď se stydíš?" zamumlal s úsměvem on a poupravil si mikinu, kterou jsem mu vyhrnula nahoru. „Jsi první, která mě takhle odmítla," řekl se smíchem a pokračoval: „Ale jsem za to rád, protože tak nějak cítím, že by si mě za to nenáviděla a to se mi příčí."

Jeho odpověď mě překvapila, ale hezky překvapila, protože jsem to nečekala. „Tak..."

„Hm? Hlavně mě neposílej domů po tom, co teď mám v hlavě jen tebe," řekl a udělal na mě ten nejvíc roztomilý pohled, kterému nešlo odolat.

blake69, coletteamory, bayleemoor, luke_deep a dalším 456 lidem se to líbí

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

blake69, coletteamory, bayleemoor, luke_deep a dalším 456 lidem se to líbí.

justinbieber Jí prostě taky nešlo odolat. 💣

coletteamory 😶😶

blake69 Wtf... Biebre, jsi mrtvý. 😣

daysiloveme Tu děvku dáváš už i na svůj instagram?! 🤢

ninaspeeds Krásná je... Ale ty si mrtvý! 😪

bayleemoor Wow 😍

kylegregory Ty s ní chodíš?

coletteamory Hlavně, že to všichni řeší... 😌

luke_deep Proč tu máš fotku své děvky?! Ale je šíleně hot. 😵😩

connorisbest 💗💗

ashermoor Závist, kámo. 😭
↳justinbieber Jen záviď.

justinbieber Hovno o tom víte, ale nadávat a vyhrožovat budete. A hlavně si nad ní nezapomeňte všichni vyhonit... Ani se o to nepokoušejte. 🤓 Neřeš je. @coletteamory

SHAWTY►JUSTIN BIEBERKde žijí příběhy. Začni objevovat