LⅩ. / Justin

2.2K 95 27
                                    

Vím, že hodně autorů se strašně rozepíše, když ukončí příběh, ale já si myslím, že je to zbytečné.

Jasně, že tu teď brečím, ale lidi všechno jednou končí a začne něco nového, ne?

Miluji vás a děkuji vám za vše, co jste mi dali. 🖤

P.S. Jaká je vaše úplně nejvíc oblíbená postava z celého příběhu? :d

COLETTEAMORY

HONEY
BLBEČKU
KRETÉNE
MŮJ MILOVANÝ MUŽI

Co, jsem ti říkal o těch nadávkách?
Už jsme na cestě domů, shawty. ❤️

Tak to můžeš rovnou otočit k nemocnici, protože nejspíš rodím

Shit
Je s tebou někdo?!

Kyle, Magny, Blake...

🖤🖤


To čekání na to až mě k ní pustí bylo snad nekonečné. Jasně, že jsem o ní měl strach, i když už to bylo po druhé, co jsem čekal za dveřmi, ale teď to bylo jiné. Teď jsem musel udržet v klidu hlavně našeho malého syna, který moc nechápal, co se děje, ale plakal, protože chtěl vidět mámu.

A mě to trhalo srdce, protože jeho pláč... Nikdy nezapomenu, na to že tu takhle se mnou nikdy nemusel být, protože když se narodil tak nedýchal a jen díky mladému doktorovi, který to nevzdal ani po několika minutách se nakonec poprvé nadechnul a já si uvědomil, jak moc rychle jsem o něj mohl přijít. Trvalo dlouho než jsem přestal hlídat jeho postýlku zatímco spal, miloval jsem ho už, když byl uvnitř mé malé brunetky, která to všechno snášel lépe jak já. Nebo se aspoň snažila. Snažila se být silná i na porodním sálu, když jí oznámili, že nemá puls, já se tam skoro složil, ale ona byla tak klidná, ale i přes tohle jsem jí několikrát načapal u toho, jak malého kontrovala a plakala, když ho držela v náručí a já to naprosto chápal, protože ten náš malý uzlíček pro nás znamenal všechno.

Oba jsme byli nadšení, když mi oznámila, že budu tátou. Bál jsem se, ale představa toho, že nám po bytě běhá malá kopie mě a jí byla natolik krásná, že jsem se jí nikdy nesvěřil se svým strachem, že budu špatný táta.

„Maminka, bude v pořádku, zlatíčko,“ pohladil jsem ho po drobných zádech, která se celá chvěla pod jeho vzlyky. „Jamie,“ zašeptal jsem a počkal než se na mě podívá. Jeho oči byli přesnou kopií těch mých a já se v nich naprosto ztrácel, protože jeho pohled byl tak nevinný a plný lásky. „Slibuji, že to bude v pohodě.“

„A-a-le-“

„Žádné ale,“ přerušil jsem ho a přitiskl si ho k hrudi.

Blake si to nervózně rázovak po chodbě tam a zpátky. Magny si okusovala nehty a Kyle ten naprosto klidně stál u dveří. Každý z nás se snažil zachovat klid, ale všichni jsme měli strach, ale já musel zachovat chladnou hlavu, protože Jamie, který mi teď pokojně odchrupoval na rameni.

~

Nevím, kolik času uplynulo než se dveře otevřeli dokořán a doktor mi oznámil, že máme zdravou holčičku. Naštěstí šlo všechno bez komplikací a já se mohl konečně rozesmát. Byl jsem šťastný, když jsem později toho dne seděl u postele, na které odpočívadla moje krásná manželka, která se zbožným výrazem ve tváři chovala naší malou dcerku.

SHAWTY►JUSTIN BIEBERDove le storie prendono vita. Scoprilo ora