Bölüm 3

571 34 6
                                    



-hadi fatih ,hadi oğlum ara bir an önce doktoru

Levent,muayene den sonra

-görünüşte bir şey yok ,psikolojik olabilir,bir kaç gün içinde kendine gelmezse hastaneye götürürsünüz,iğne yaptım ,bırakalım biraz uyusun

Zehra, bütün gece senelerdir harf harf ,kelime kelime yazdığı günlüğü okumuştu.O günlük Zehra'nın hayatının aynası değil miydi.O günlük senelerdir yaşadığı , bildiği anılarını, gerçeklerini bir gecede tekrar tekrar yüzüne vurmuştu.İşte Zehra'nın hastalığının sebebi bu idi .Yaşadığı 25 senenin bir gece gibi kısacık zamanda yüzüne vurulması ve bu gerçeği açığa çıkarma kararı alması idi. Oysaki Zehra'nın almış olduğu kararı kimse bilmediği için ,Zehra'nın neden bu halde olduğunu merak ediyorlardı.

Bir kaç gün sonra Zehra kendini toparlamış ,ayağa kalkmış,işlerinin başına dönmüş ,kafasının içindeki soru işaretleriyle hayatına devam ediyordu.

Zehra,öğleden sonra alışverişe çıkmak için hazırlanıyor bir taraftan da Asiye hanım ile konuşuyordu

-Büyük hanım,ben alışveriş için çıkacağım,istediğiniz bir şey var mı?

Asiye hanım

-Hasan götürsün seni ,doğru düzgün iyileşmedin daha

Zehra

-yok büyük hanım ben kendim giderim Hasan Fatih beyin yanında ,gerek olursa Hasan'ı ararım gelir alır

Asiye Hanım

-dikkat et kendine Zehra ,akşam Fatih ile birlikte Mehmet Rıza'ya anlatın annesinin geldiğinin ne olacaksa olsun kapansın artık şu konu

Zehra

-peki büyük hanım,

Zehra beynini yiyen sorularına o kadar dalmıştı ki karşıdan karşıya geçerken ışıklara dikkat etmemiş,kırmızı ışıkta geçerken bir arabanın çarpmasıyla ,gözlerini hastanede açtı .

Gözlerini açtığında etrafında Nazlı, Ozan ,Fatih bey ve Rıza bey vardı.başında ki ağrı sanki kafa tasını kırıp çıkacak kadar şiddetliydi.

Nazlı sevinçle

-annem uyandı ,annem gözlerini açtı

Rıza bey ,

-kızım korkuttun bizi,

Zehra, yüzünü ekşiterek,

-başım çok ağrıyor

Fatih bey,

-neyse büyük geçmiş olsun,önemli bir şeyin yokmuş ,çarpan araba fazla hızlı değilmiş,'yarın taburcu olur' dedi doktor

Zehra ,yatağından kalkmaya çalışırken ,Fatih koluyla Zehra'ya sırtından destek veriyordu.O kadar yakınlaşmışlardı ki birbirlerinin nefeslerindeki sıcaklığı hissediyorlardı.Fatih Zehra'nın gözlerinin içine bakıyor Zehra ise Fatih'in gözlerinde kaybolmamak için gözlerini kaçırıyordu.Rıza bey Ozan ve Nazlı'yı kantine gönderir.      

Siyah Gömlek (TAMAMLANDI)Место, где живут истории. Откройте их для себя