Poglavlje 12

5.1K 217 5
                                    

Nakon što je završio sa kremom, vratio je crni kolačić u tanjir i pogledao me. Namrštila sam se i nasmejao se.
"Pojedi." Gurnuo je tanjir ka meni. Ew.

"Ew, ne" gurnula sam tanjir ka njemu.
Osmeh mu se povećao.
"Kunem se da nije zarazno. Samo dsm polizao. Rekla si mi da poližem. Sada pojedi kolačić." Gurnuo je nazad ka meni.
"Ne, tvoja pljuvačka je na njima."  Prekrstila sam rukama.
"To je poenta." Rekao je.
"Glup si ako misliš da ću to uraditi. Bez obzira koliko si strašan, neću to da uradim." Ustala sam i progutala kada je i on to uradio.

Dobro pa nas šank razdvaja.
"Strašan sam,huh?" Išao je oko šanka, ali i ja dan. I u sekund smo zamenili pozicije. Samo sam klimnula i videla kako hoda ka meni ponovo. Sada sam ja bila blizu vrata tako da sam to uzela kao priliku da trčim ka spavaćoj sobi. Baš kada sam htela da dohvatim bravu, uhvatio me je za kukove i podigao.

Udarala sam ga dok me stavljao preko rame.
"Šta radiš? Pusti me." Udarala sam mu ledja.
"Prekini ili te bacam sa terase." Zapretio je i stala sam.
"Neću da jedem kolačiće." Rekla sam mu. Nastvio je da hoda ka kuhinju. Grubo me spustio na šank.

"Ouch." Zarežala sam, trljajući dupe.
Uzeo je tanjir i bacio kolačiće u džupre. Ncncn, bogataši. Pogledao me je i zarežao. Pokušavala sam da izbegnem njegov pogled, ali mi je zgrabio bradu, stajući izmedju moje noge.

"Ako kažem da nešto uradiš, onda uradi to. To je bio test. Nisam očekivao da pojedeš, ali nemoj jebeno da bežiš ponovo. Razumeš?" Pitao je sa očiglednim besom u očima. Progutala sam i klimnula glavom. Pustio mi je bradu i iskoračao nazad, gledajući me. Prošao je rukom kroz kosu, rasturio je i pustio da padne na njegovo lice. Prestani. Zašto mora da bude toliko sexy? Nije fet, strašan je i pokvaren i djubre kada je u pitanju njegova ličnost. Pa zašto je toliko dexy a toliko pokvaren. Zašto trošiti zgodno telo na užasnu osobu?

Sa zadnjim pogledom, izašao je izdahnula sam duboko. Šta je to bilo? Mislila sam da smo se slagali na pet sekunde pre nego što je morao to da uništi. Zašto samo ne padne od terasu?

Skočila sam sa šanka i otišla u spavaću sobu. Uzdahnula sam zaključavajući vrata i bacila se na krevet. Videla sam kako se kvaka podiže i spušta. Držala sam dah, nadajući se da neće kucati na vrata. Čula sam kako se zatvorila vrata i neko šuštanje nakon čega je bila kompletna tišina ponovo. Zatvorila sma oči polako padajući u san.

___

Probudila sam se verovatno sat vremena kasnije. Ne mogu da spavam,   pretiho je ovde. Nastavila sam da se okrećem u krevet. Zarežala sam i bacila pokrivač sa mene. Ustala sam i polako otključala vrata. Mislim da ću posle jedne čaše vode biti bolje.
Išla sam na prstima do dnevne sobe, da ne bih napravila neku buku.

Stala sam kada sam primetila kako Darmetir spava na kauču, bez majce. Oh sranje, nadrljala sam. Izgleda kao grčki Bog. Pokrivač samo pokriva njegov donji deo tema. Grudi mu izgledaju jake i dižu se sa svakim uzdahom koji uzme. Njegov stomak se proteže ali još mogu da de vide krajevi osam pločića. Osam prokletih pločica. Pogledala sam mu lice i izbuljila kada sam videla koliko mirno izgleda. Malo mi je falilo da odem i vratim kosu koja mu je padala na lice.

Išla sam na prstima prema kuhinji i sipala čašu vode. Sve sam popila i vratila de ka sobi ponovo. Prolazeći dnevnu sobu zamalo sam vrisnula kada sam primetila svoj zlatni sat na stočiću ispred pospanog demina. Ne mogu da verujem da ga nisma videla ranije. Verovatno zbog činjenice što sam balavila oko polugolog Boga. Balavila? Psh ne. Vidim moju šansu za beg. Ne moram više da trpim njegovo ponašanje i mogu da se vratim u svoj stan. Mogu da ga prodam i živim bolji život. Rekao je da je vredniji od mog stana tako da mogu da se odem i više de ne vratim.

Išla sam na prstima do stočića nakon što sam jako progutala. To je to. Ovo je moja šansa da odem dođavola odavde. Barem, ako se ne probudi. Osećam kao da ću zaplakati. Tako sam blizu. Još jedan koram u uzimam svoju zlatnu ka kući. Zadržala sam dah i dohvatila ga. Čula sam kako je zarežao i izbuljila sam. Pustila sam svoj sat i okrenula se, obekujući da me pogleda ili nešto. Ali umesto toga on se samo okrenuo u snu i izdahnula sam, uzimajući svoj sat ponovo.

Podigla sam ga do mojih grudi i zakoračala nazad. Okrenula sam i ugledala kako je Darmetir još u dubokom snu. Što uopšte spava na kauču? Wow, koga briga? Slobodna sam sada. Išla sam na prstima do kupatila, uzela farmerke i majcu. Otvotila sam vtata ponovo i uzdahnula duboko.

Sa telefonom u džepu i torbom punom odeće u desnoj ruci, dok sam nosila sat, iskoračala dan iz sobe i krenula ka vratima.

Molim te nemoj da se probudiš. Molim te nemoj da se probudiš. Molila  sam se tiho dok sam prolazila kroz dnevnu sobu.

A Cookie for the Big BoyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang