Capitolul 30

3.7K 284 19
                                    




Micul dejun de a doua zi i se paru stanjenitor.
Emma se trezise cu durere in tot corpul de parca Emilio ar fi aruncat-o pe saltelele de antrenament cateva ore bune.Sau ca Isaac o pusese sa arunce cutitul la tinta intreaga noapte.
Cand deschisese ochii i se paru frig in camera.Asta pana si-a dat seama ca bratele, care o tinusera pana atunci, disparusera din jurul ei.Pipaise in pat inca cu ochii inchisi si realiza ca el disparuse.Nu o deranja faptul asta.Probabil voia sa evite sa fie gasit in patul ei si sa riste barfe iar ei chiar nu discutasera azi-noapte despre impartasirea faptelor lor cu ceilalti. Poate e mai bine sa tina totul secret.Nu voia ca lumea sa isi faca o impresie gresita sau Vicky sa-si facă iluzii prea mari.Pana la urma el avea o iubita deja.Ofta si isi ingropa fata in perne.Chiar daca se gandi la Rose...asta tot nu ii sterse zambetul si amintirea noptii trecute.Zambea fara motiv.
Se dadu precauta jos din pat si gemu la durerea din brate si picioare.
Doamne Dumnezeul parca alergase la maraton!
Dusul fu cel care o facu sa se simta mai bine si il lasa sa isi faca magia pe muschii ei incordati.Va trebui sa dea ochii cu el in dimineata asta si habar nu avea cum sa reactioneze.Avusese cea mai frumoasa noapte din viata ei si zambetul asta tamp nu ii disparea indiferent cat incerca.

Dar reusi pana la urma, caci nici in cosmarurile ei cele mai odioase nu se gandea ca atunci cand va cobora la micul dejun, pe langa fetele obisnuite pe care le gasea...avea sa mai apara una.
-Buna dimi..se opri Emma din salutat cand capul blond se intoarse catre ea curioasa studiind-o din cap pana in picioare.
-...neata.
-Tu cine esti?
Emma inghiti in sec si se uita la Vicky pentru putin ajutor.Apoi catre ceilalti.
-Eu?Haa..
-Este o prietena de-a mea, o salva Vicky.
-Emma...Rose, Rose ...Emma,arata plictisita Vicky catre cele doua.
-Aha!spuse Rose si se intoarse la farfuria ei cu doua frunze de salata.
Emma se aseza langa Vicky si isi trase cateva clatite in fata.Pofta îi pierise brusc dar trebuia sa manance ceva.Se simtea istovita.
Si ca tot tablou sa fie un adevarat fiasco, isi facu aparitia si Matt.La fel ca si Emma se opri in prag cand dadu cu ochii de Rose.
Facu un schimb de priviri cu Emma.
-Ce cauti aici Rose?incepu el fara sa salute pe nimeni.Emmei ii paru bine ca nici el nu avea habar ca Rose va veni azi.
-Imi trebuia motiv sa imi vizitez iubitul?spuse aceasta zambindu-i.Se ridica de la masa si Emma isi muta privirea cand aceasta se intinse si il saruta pe buze.Matt se trase un pic cam repede facand-o pe Rose sa se incrunte.
El statea de obicei in capul mesei iar acum Rose statea deja in dreapta lui.Se gandea sa schimbe locul dar ar fi batut la ochi pentru ceilalti.
Doamne, trebuia sa scape de Rose.Nu era deloc cum isi imaginase dimineata asta.Atipise langa Emma azi-noapte dar noroc ca se trezise dupa o ora si plecase usor in camera lui.Dormise cateva ore doar, dar se trezise atat de odihnit cum nu mai o facuse de multi ani.Si mai avea si zambetul asta tamp pe fata de cate ori realiza.Isi facuse un dus rece ca sa isi puna sangele in miscare.Il dureau muschii si nu intelegea de ce.Oare statuse atat de incordat cu ea?Isi putea doar imagina cum se simte Emma si ii paru rau ca nu era acolo langa ea sa fie primul care ii spune buna dimineata si sa se planga impreuna cat de obositi sunt si cat ii doare corpul.Banuia ca pe ea mai mult decat pe el.Voise sa fie o seara frumoasa pentru ea si statuse incordat prea mult.
Dar o va intampina la micul dejun si isi vor arunca ocheade cand ceilalti nu se uita si apoi va trebui sa discute singuri despre toata situatia asta.
Uitase ca are iubita...asta pana a coborat pe terasa.La dracu!Uitase complet de existenta Rosei!
Fusese ca un dus mai rece, decat il facuse azi dimineata, cand ea il intampina prima si nu Emma.Cu teama se uita catre ea care isi intoarse privirea de la ei.
Rose ii puse in fata lui Matt o farfurie si continua discutia ca si cum totul la masa era in regula.
-Cum nu ai mai dat nici un semn de viata in ultimele zile m-am gandit ca iar te-ai prins in munca si uiti de toti.Pusese accentul pe toti dar Matt stia ca se referea strict la persoana ei.Dar avea dreptate, de cand se mutase Emma in casa lui, el uitase sa o mai sune sau sa iasa in oras.Nici macar pentru sex nu o mai chemase.Ceea ce facuse Rose acum nu era nimic iesit din comun.Tot ce voia el era sa nu isi fi ales tocmai ziua asta!
Banui ca Emma se simtea rau in situatia de fata si spera, chiar se ruga, ca ea sa nu se supere.
O urmari cu privirea si vazu ca isi manca clatitele in liniste fara sa zica nimic.Dar Matt o cunostea...ii vazu maxilarul incordat si mana tremurand pe furculita.

HoațaWhere stories live. Discover now