Даня?

561 22 1
                                    

Це був дах якогось готелю, на останньому поверсі якого був ресторан. Зайшовши на кухню я попросила допомоги. Якись офіціант наказав мені викликати «швидку». Хм, який борзий...
Біля пораненого уже було багато народу, слухи швидко поширюються. Але, все ж таки, як я сюди потрапила?? Невже мене й справді сюди затягнув той хлопець?
Бррр, аж мурашки по шкірі від такого. Так, Хайлі, ти просто не виспалась, от тобі й вважається всяка чортовщина! Спати, спати і ще раз спати!
Але як мені потрапити додому? Це місце...  Я тут раніше ніколи не була, але таке відчуття, що бачила його вже багато разів.
Хлопця уже несли на носилках у карету швидкої допомоги, як на його руці я побачила браслет, який був тільки у  однієї людини. Точніше, навіть не людини, а героя татового коміксу. Ні... Не може бути. Точно! Це ж Даня, точно він. Ні. Ні це напевне його прототип, звичайно ж. Як герой коміксу може опинитися в нашому світі?

З ним до лікарні поїхало двоє: я та той офіціант. Він сказав, що якби не я, то Даню могли б і не врятува ти. А він і не такий злюка, яким здавався з першого разу...

W: Між двох світівWhere stories live. Discover now