17. kapitola

680 48 8
                                    

Vzala jsem si černé šaty s černými lodičkami, které měly červenou podrážku od Christian Louboutin. Tyto boty naprosto miluji. 

-------------------------

Abyste vůbec věděli v jaké restauraci se máme se Sandy sejít. Restaurace U Lilie, naše oblíbená restaurace, zde jsme vždy probíraly naše problémy v životě, jak s láskou, školou, pomlouvaly jsme tu všechny ze školy, jaké to jsou přefintěné blbky, koukaly tu po klucích, mluvily zde s jedním kamarádem, který tady pracuje. Braly a bereme to tu jako náš druhý domov, bohužel jsme, ale neměly poslední dobou čas sem zajít, což mě hrozně mrzí. Dokonce zde máme vlastní stůl u, kterého vždy sedíme. Je šikovně schovaný v koutě a je z něho vidět po celé restauraci, vždy z něho máte přehled kdo přichází/ odchází. 

Vcházím do příjemně naladěné restaurace. Hned jak vejdu, už mě Dona zdraví. ,,Ahoj, dlouho jsi tu nebyla." ,,Promiň, měla jsem toho spoustu, ale dnes tu máme se Sandy opět posezení." ,,Opravdu?" ,,Ano, je náš stůl volný?" ,,Už tam na tebe někdo čeká." ,,Sandy?" ,,Ne." ,,Tak kdo?" ,,Jdi si to zjistit." ,,Proč mu to neřekneš?" ,,Mám nakázané mlčet." ,,Cože? Od koho?" ,,Nic neřeknu, jdi si konečně už sednout. Za chvilku přinesu jídelní lístek." ,,Dobře."

Kdo tam asi bude sedět? Jak to, že to není Sandy? Jestli mi domluvila nějaké rande, tak ji zabiji, párkrát mi to udělala. Nikdy totiž nevznikl šťastný konec. 

Pomalu kráčím ke stolu. Moc na osobu u něho nevidím, ale někoho mi hrozně moc připomíná, počkat...... ,,Andy? Co tu děláš?" ,,Carrie? Co tu dělám? Mám tu schůzku s Ashleym." ,,Já zase se Sandy." ,,Aha. Tak.... si zatím sedni než oba přijdou." ,,Já myslím, že vím o co tady jde." ,,O co?" ,,Udělali to naschvál, oba dva, žádný z nich neměl nikdy přijít. Nevím, ale proč chtěli, abychom byli mi dva o samotě." ,,Hajzlové." ,,Výstižné slovo." 

Nějak jsme se spolu rozmluvili, dokonce jsme se dohodli i na pomstě. Poté nám Dona přinesla jídelní lístky. ,,Mám tu pro vás vzkaz." ,,Děkujeme, můžu hádat? Sandy s Ashleym?" ,,Jo." 

Andy: Přečti ho.

Milý Andy, milá Carrie, dnes nás neočekávejte. Berte to jako příležitost si spolu konečně pořádně o něčem promluvit. Teď na to máte čas, tak ho využijte. Víme, že nás budete proklínat a, že připravíte pomstu, ale za tohle to stojí. Myslíme, že nám na konec poděkujete.

Užijte si večer.

XXX Ashley a Sandy <3


Dneska kratší kapitola, ostatně jako vždy. Nemám moc času na psaní, protože se musím učit na přijímačky, které mám za necelé dva týdny. Takže mě pochopte. 

Zároveň chci popřát všem, kteří je budou psát, hodně štěstí, ať se dostanete kam chcete. Nevím jestli stihnu vydat další kapitolu ještě před přijímačkami, tak vám to píši pro jistotu již teď. 

Hodně štěstí.

TajemneJmeno 


Kosmetička BVB (Black Veil Brides)Where stories live. Discover now