Epilog

445 27 15
                                    


,, Tak zůstává ještě pouze jediná věc." řekne, vytáhne prstýnek z krabičky.

Vezme jsi opatrně moji ruku a navlékne mi na prsteníček zásnubní prsten.

------------------------------------------


Stáli jsme s Andym v objetí na balkónu s tím nejkrásnějším výhledem na světě, s výhledem na Eiffelovu věž.

Cítila jsem se tak spokojeně. Byla jsem s tím nejkrásnějším mužem na světě, vedle v pokoji byli mí přátelé, měla jsem práci, která mě bavila, splnila jsem si sen, po kterém jsem vždy toužila. Nemohla jsem se snad cítit lépe.

Tušila jsem, že mě čeká spousta věcí, ale věděla jsem, že vše zvládnu, když budu mít po svém boku mého skvělého přítele nebo mám spíš říkat mého snoubence? Stále si na to nemůžu zvyknout.

Mohla jsem jen doufat, že vše bude dobré, že mě nečeká nic zlého.

Zažila jsem si pohádku, ale i strasti. Pochopila jsem, že si vždy musíme něco zažít,abychom něco dostali, že musíme trpět, abychom později nemuseli.

Dnes poslední kapitola, musím říct, že se mi to píše hůře. Začala jsem si těď ke konci tuto knížku opět zamilovávat jako na začátku. Musím vám všem co četli tuto knížku poděkovat jak za přečtení tak i za hvězdičky. Musím také smeknout těm co vydrželi až do konce a přežili moje velmi špatné vydávání kapitol.  Rozhodla jsem se knížku ukončit, protože si myslím, že kdybych ji prodlužovala co nejvíce, tak z toho pude větší mišmaš než je teď. Možná jste si všimli, že jsem v posledních kapitolách nezmínila Christin, je to proto, že se mi nějak nehodila do kapitol, kdybych pokračovala tak se samozřejmě ukáže. Budu ráda když se budeme setkávat i u dalších mých knížek. Dokonce jsem přemýšlela, že bych začala další knížku s Black Veil Brides, ale nad tím hodně přemýšlím.

Tak u dalších mých knížek,

TajemneJmeno

Kosmetička BVB (Black Veil Brides)Where stories live. Discover now