two; biological parents

7.8K 830 116
                                    

+

Seanstan sonra, Dr. Hughes şaşkın kalmıştı. Seansın bitmesini istemedi çünkü Carmen'den daha çok bilgi almak istedi ama Carmen beklediğinden daha erken ayrılmak zorunda kalmıştı.

Dr. Hughes Carmen'in neyin gerçek ve neyin gerçek olmadığını söylemede sorun yaşadığını biliyordu fakat bugün farkına vardı ki belki bu çok daha kötüydü.

"Luke, Dr. Hughes bugün kiminle konuştuğumu sorduğunda ne demek istedi?" söylenecek kelimeleri bulmaya çalıştıktan sonra sordu Carmen.

Luke omuz silkti, "Bunun hakkında endişelenme Carmen," Luke'un cevabından tam olarak emin olmayarak başıyla onayladı Carmen.

İkisi de eve gitti ve birkaç dakika sessiz kaldılar. Gerçi bu normaldi, Carmen asla çok fazla konuşmazdı. Kendi aklında kaybolurdu ve Luke da ifadesizce tavana ya da ona  gözlerini dikerdi.

"Luke, benimle sonsuza kadar kalacaksın, değil mi?" Carmen bir anda sordu ve Luke ona gülümsedi.

"elbette," Carmen'in kocaman gülümsemesini sağlyarak cevapladı. Luke'a sahip olduğu için mutluydu. Birbirlerini yıllardır tanıyorlardı. Ne zaman tanıştıklarını tam olarak hatırlayamıyordu çünkü bir anda ortaya çıkmıştı. Bu garipti, gerçekten. Fakat bunun hakkında çok fazla düşünmezdi.

Saniyeler sonra Carmen'in koruyucu annesi ona gülümseyerek geldi. Alması gereken hapları ona verdi ve ardından gitti.

Carmen'in geçmişi anlatması kolay bir hikaye değildi, özellikle biyolojik ailesinin öldürüldüğü kısım.

Carmen çok fazla hatırlamıyordu. Anıları sanki şey gibiydi, silinmiş. Luke ona ailesini öldürmesini söyledikten sonra ailesinin cinayetinden akıl hastanesine gönderilmesi gerektiğini öğrendiği zaman tamamen şok olmuştu.

Doğruca akıl hastanesine gönderildi ve daha önce alışık olmadığı katı kurallara tabi oldu.

Orada 3 yıl kaldı ve iyi davranıştan ötürü serbest bırakıldı ve ayrıca ondaki değişimi de fark ettiler. İyileştiğini fark ettiler.

Geçmişi sadece koruyucu ailesinin ve Luke'un bildiği bir sırdan ibaret kaldı. Luke herşeyi biliyordu.

Luke Carmen'in hayatını daha kolay hale getirdi çünkü her zaman onun için oradaydı.

Her zaman oradaydı.

+

schizophrenia | luke hemmings | türkçe çeviriWhere stories live. Discover now