Capitolul 3 ~ Havi

18 3 0
                                    

     Nu îi uram, doar că nu îi puteam suporta; dar nu le puteam spune asta, nu? Joy, de ce m-ai pune într-o poziție atât de oribilă? Dar am gestionat situația destul de bine, plus că prietena mea avea dreptate, odată ce i-am cunoscut, nu i-am mai displăcut atât de mult, ei erau amuzanți și chiar m-am bucurat de interviul lor. Știam că lui Joy îi plăcea cel mai mult, din toate privirile pe care le-am primit de la ea când vorbeam cu băieții.

     Acum ne îndreptam spre o sală de conferințe din clădirea postului de radio pentru a vorbi despre concurs. Nu puteam să că a organizat totul fără să îmi spună nimic și puteam jura că a ținut asta secret doar pentru a mă enerva. A făcut-o, recunos, dar începea sa îmi treacă destul de repede. După ce întâlnești fețele pe care voiai să le decupezi din fiecare revistă, lucrurile se schimbă, perspectiva ta se schimbă. În plus, nu era vina lor ca oamenii erau obsedați.

     — Nu ești supărată, așa-i? Joy a întrebat de lângă mine luându-mă de mână și împletindu-și degetele cu ale mele. Nu eram un cuplu și nu eram pe invers. Noi doar avem o relație foarte apropiată și nu ne păsa de ce ar crede restul despre noi, plus că era foarte amuzant când flirtam una cu alta ca și cum chiar am vrea altceva. În fața unor oameni străini era hilar, mereu mi-au plăcut reacțiile lor. Cum au reacționat cei din One Direction era incredibil. Au izbucnit în râs, Louis cel mai tare, și la sfârșit m-a durut burta. Am observat că ei făceau la fel între ei. Chiar aveau nume pentru relațiile lor.

     Am ajuns în sala de conferințe și toți am luat loc. Joy era lângă mine și George lângă ea; vizavi erau băieții, Louis chiar în fața mea și am putut să îi simt privirea pe mine. Imediat am început să mă simt agitată. Avea ceva ce mă neliniștea, dar nu știam ce era încă.

     — Okay, Joy, explică ideea ta și dacă băieții sunt de acord, putem să începem să planificăm totul, George a vorbit înainte ca oricine să spună un cuvânt.

     – Oh, e ușor și chiar sper să vă placă ideea, băieți. Ar fi încântător, Joy a zis privindu-i pe băieți cu ochii ei de cățeluș. Am putut să văd cum Niall s-ar fi băgat deja doar ca să o facă pe ea fericită. Ideea e să veniți aici de două ori pe săptămână să alegeți cinci fete care vor răspunde la niște întrebări. Apoi, după patru săptămâni și douăzeci de fete, veți putea ține un mic concert aici la post, a explicat fără să intre în detalii.

     Eu doar m-am uitat la ei întrebându-mă dacă le-ar plăcea să vină la post de atât de multe ori de-a lungul unei luni, până la urmă, ei sunt într-un fel de pauză, poate nu ar vrea ceva de genul ăsta. Credeam că ideea era bună și foarte drăguță. Gândindu-mă la fani, le-ar plăcea ceva atât de special și privat ca asta, dar nu eram sigură dacă ei ar accepta. Era, probabil, prea mult.

     Ne uitam toți la băieți. George era impasibil, Joy se uita plină de speranță la ei cu ochii mari și eu încercam să le citesc expresiile. Un concurs ca ăla ne-ar duce la nivelul următor, ne-ar pune în stratosferă din start! Mi-aș dori să spună da, dar părea foarte greu. Harry și Zayn arătau nesiguri ca și cum nu ar fi de acord cu ideea. Niall părea okay și voiam sa îl îmbrățișez pentru asta. Liam arăta de parcă ar fi vrut să zică nu, dar nu putea pentru că nu vroia să ne frângă inimile. Louis... Nu am putut să îl citesc pe Louis, continua să se uite la mine ca și cum aș fi cheia care are răspunsul.

     – Cum am alege fetele? Liam a întrebat încă nesigur de idee.

     – Veți auzi o selecție de cele mai bune răspunsuri, după părerea noastră. Nu mai multe de cincizeci și apoi veți alege cinci. Asta în fiecare săptămână. Vă vom ajuta tot timpul, a răspuns Joy.

     – Voi două? a întrebat Louis concentrându-se pe Joy pentru răspuns.

     – Cel mai mult Havi, a zis ea și s-a uitat la mine cu un zâmbet prin care îmi transmitea scuze, dar eu doar am ridicat din umeri. Deja mi-am cam dat seama de asta, până la urmă eram asistenta ei, asta era slujba mea. Ea va fi cu voi tot timpul de-a lungul concursului și vă va ajuta cu tot ce poate. Și eu voi fi acolo, desigur, dar nu atât de mult pentru ca am emisiunea.

Radio Interview - Louis Tomlinson (Română)Where stories live. Discover now