10. Bölüm

1.7K 164 77
                                    


Chanyeol yavaşça Baek'in dudaklarına uzandı. İlk başta ikiside beklediler ama sonra dudaklarını hareket ettirmeye başladılar. İkiside birbirini öyle öpüyordu ki, birbirlerini o kadar özlemişlerdi ki.

Chanyeol Baekhyun'un sweatine uzandı ve geri geri giderek yatağa otururken aynı zamanda sevgilisini kendine çekti.

"Baekkie niye ışıklar kapalı anneciiiim?"

Baekhyun annesinin sesini duyar duymaz Chanyeol'u ayağıyla yatağa itekledi ve onu yorganın altına soktu. Annesinin odaya girmesine 6 saniye kalmıştı (çocuk tecrübeli abi) . Kendiside yatağa girdikten sonra Chanyeol ona yalvarırcasına baktı, Baekhyun ise sessiz olmasını söyledikten sonra uyuma taklidi pozisyonuna girdi.

"Oh tatlım uyandırdım mı?"

"Önemli değil anne. Şimdi mi geldin? duymamışım."

Baekhyun rolünü çok iyi oynuyordu. Ama Chanyeol ona hiç yardımcı olmuyordu. Başını Baekhyun'un kasıklarına yerleştirmişti, sıcak nefesini ise oraya veriyordu.

"A-anne ben uyuyacağım...Ahh şey çok yorgunum d-da."

"İyi misin tatlım?"

"İ-iyim anne"

"Tamam bebeğim, iyi uykular sanaa"

Annesi kapıyı çektikten sonra, Baekhyun zorlukla tuttuğu nefesini bırakmıştı. Koşar adımlarla kapıya gitti ve kilitledi. Kafasını kaldırıp yatağa baktığında Chanyeol'un ona doğru geldiğini görmüştü. Baekhyun'u kucağına aldıktan sonra onu yatağa yatırdı ve üstüne tırmandı.

"Seni seviyorum"

"Hemde çok"

Birbirlerinin cümlelerini tamamladıklarında Chanyeol sevgilisinin burnuna minik bir öpücük bıraktı ve yanına uzandı. Baekhyun ise kendinden istenileni anlamıştı.

Elini sevgilisinin yumuşak saçlarına atıp, oynamaya başladı. Chanyeol zafer kazanmışçasına gülümsedi. Baekhyun ona daha çok sarıldı.

"Bir dahaki sefere böyle bırakmayacağım"

...

i just want to say that i love you || 𝗰𝗵𝗮𝗻𝗯𝗮𝗲𝗸Where stories live. Discover now