-2.Bölüm-

285K 2.5K 273
                                    

Medya: Tommy Parker

~Matt Black~

"Emin misin anne yani dün gece düşündüm. Burda 10 yaşında küçük bir kızdan söz etmiyoruz. 23 yaşında bir genç bayandan söz ediyoruz." Annem çocukken hep yaptığı gibi ceketimin önünden tuttu ve yanağımdan öptü.

''Eminim Matt. Kardeşimin kızı ne kadar sorun çıkarabilir ki?'' çarpık bir şeklide güldüm.

''Ah haklısın en fazka kardeşin kadar zorluk çıkarır.'' annem kocaman güldü.

'' Bay Joss sana herşeyi anlatıcak bebeğim.'' Ah anne!! uzun süredir ilk kez annemin evinde kalmıştım. Hala inatla odamı bozmuyor. Garip. Sabahtan beri anneme dil dökmem ufacık bir kararsızlığa düşürmemişti onu. Neyse ki bu lanet kızın evimize gelmesi beni etkilemeyecekti. Ben özgür bir adamım. Saat 9'a geliyordu. Evin önünde ki büyük jeep'e bindim. Joss beni bekliyordu.

''Evet Joss kısa kes. Nereye gidiyoruz?'' şakaklarına dokundu

"Bir club'e"

"Ne tür bi club." Joss derin bir nefes aldı.

"Kızın adı Melissa Stan. 23 yaşında bir club'te dansçı." Ufak bir kahkaha attım.

"Annemin eve almak istediği kız lanet olası bir striptizci mi yoksa? Ah yok artık daha neler." bir striptizciyi eve alıp ne sikim yapmayı düşünüyordu bu kadın? Joss sakin ses ile devam etti.

"Evet Bay Matt bir striptizci." gözlerimi devirdim. Joss elinde ki bir kaç kağıdı bana uzattı.

"Kız sana inanmaz ise bunları ona göster." kâğıtlara baktım. Üstünde annemin Kate ile kardeş olduğuna dair bir kaç şey yazıyordu.

"Tamam." diye tısladım ve Joss hemen gaza bastı. Kalitesiz bir fahişe ile ugrasmak istemiyordum. Annem bazen çok saçma şeyler istiyor. 10 dakika içinde araba basık ve eski bir sokağa girdi. İzbe denebilecek bir binanın önünde durdu. Joss kağıtları bana uzattı. Oflayarak arabadan indim ve binaya yöneldim. İçerisi loştu ve deli gibi içki kokuyordu. Koridorda ilerlerken iki kız yanıma yanaştı.

"Ne istersiniz bayım?"

"Melissa'yı" kızlar bir anda somurttular içeri doğru yürüdüm ve barın kenarına yaslandım. Etrafta birsürü adam koltuklara yayılmış sahnedeki kızları ağzının suyu akarak izliyordu. Barmene döndüm ve bir viski istedim. Barmen Viskiyi uzatırken

"Melissa nerde acaba?" adam etrafına göz gezdirdi ve sahneye yürüyen kızı gösterdi.

"Iste orda." kızın saçları ensesinde toplanmıştı. Kafasında siyah bir şapka vardı. Büyük şapka kızın gözlerini kapamıştı. Üstünde beyaz bir ceket vardı. Yüksek topuklular ile sahneye narince yürüdü. Bacaklarını anlam veremediğim bir şekilde kıvırdı ve yere doğru eğildi. Çoğu adam onu alkışlıyordu. Kız direğe tutunup kalçalarını sallamaya başladı. Ah Tanrım gerçekten harika kalçaları vardı. Viski bardağını sertçe dudaklarıma götürdüm ve içtim. Kız yavaş haraketler ile ceketinin düğmelerini açmaya başladı. Aynı zamanda arkadan çalan egzotik müziğe eşlik ediyordu. Düğmeler tamamen açıldığında kızın siyah sütyenden taşan göğüsleri ortaya çıktı. Seksi bir haraket ile üstünde ki ceketi çıkardı ve arkasını döndü. Kalçaları gerçekten harikaydı. Ah Matt kendine gel bir fahişe nasıl olurda seni bu kadar tahrik edebilir? Yerimde huzursuzca kıpırdandım. Gözlerimi kızdan ayıramıyordum. Ufak bir haraket ile ensesinde ki topuzu açtı ve ipek gibi saçları omuzlarına döküldü. Elleri göğüslerinde gezinmeye başladı.Bana döndü. Gözleri ne kadar az görünse de bana baktı ve muzipçe güldü. Direğe tutunup bütün bedenini arkaya attı ve ince bacaklarını direğe sardı. Kısa bir süre sonra tekrar ayağa kalktı ve dolgun kalçalarını avuçladı. Burada ki çoğu adam bu kızı izleyerek kendinden çoktan geçmişti bile. Direğe parmak uçları ile dokunup olduğu yerde eğildi. Bu haraket güzel poposunu daha da ortaya çıkarmıştı. Yutkundum. Kız sütyen kopçasına elini attı ve üstünde ki sütyenden kurtuldu. Ups harika göğüsleri vardı. Ama nedense bu vücud bana yabancı gelmiyordu. Son bir kaç haraketten sonra şapkasını hafif yukarı kaldırdı ve selam verdi. Herkes delicesine alkışlıyordu. Melissa narin bedeni ile sahneden ayrıldı. Yanımdan geçen bir kıza seslendim.

Sadece Zevk İçinWhere stories live. Discover now