-5. Bölüm-

192K 1.7K 82
                                    

MEDYA MUTFAK SAHNESİNDEN BİR KAREDİR VE GİFTİR.

AA!! Bu arada hikayenin yeni kapağı nasıl? Hoşunuza gitti mi? Lütfen mesaj veya yorum ile fikirlerinizi beliritin :))

-S

Büyük yemek masasının uçlarına dağılmıştık. Bayan Olivia benim karşımda oturuyordu. Bay Thomas ise herzaman ki gibi masanın en başında. Bayan Olivia'nın mükemmel sesi ile irkildim.

''Tabağına dokunmamışsın canım beğenmedin mi yoksa?'' istemsizce dudağımı kemirdim.

''Herşey mükemmel sadece biraz aç hissetmiyorum.'' dudaklarıma yapay bir gülücük ekledim. Bu sefer Bay Thomas erkeksi sesi ile araya girdi.

''Holding nasıldı Melissa?'' çatalımı tabağa vurarak konuşmaya başladım.

''Harikaydı.'' yarım saatir çatal ile delik deşik ettiğim patatesten bir lokmayı ağzıma teptim. Konuşacak birşey bulamıyordum sanki. Bu tutukluğun nedenini bilmiyordum ama Bay ve Bayan Black'in farketmesinden korkarcasına lafa atıldım.

''Aslında ufak bir iş bile aldım sayılır.'' Bay Thomas çekik gözlerini kocaman açtı.

''Vay canına neyle alakalı?'' neşeyle atıldım.

''Japon yatırımcılar ile yapılan anlaşma Bay Thomas. Ufak bir araba için olan.'' Bay Thomas eğlenircesine erkekce bir kahkaha attı.

''Ufak bir araba mı? Ah Melissa o araba bir efsane.'' mahcupça güldüm.

''Bay Takashi benim de tanıtımda yer almamı rica etti.'' Bay Thomas dikkatle beni dinliyordu.

''Farklı bir deneyim olacak diye düşünüp kabul ettim.'' Bayan Olivia güler yüzle beni seyrediyordu.

''Ah bebeğim bu harika bir haber.'' kendimi gülmeye zorunlu hissettim. Sabahki nefes kesen kavga aklıma geldiğinde ise düşünmeden ekledim.

''Matt harika bir ikna yeteneğine sahip Bay Black.'' çatalını masaya bıraktı ve arkasına yaslandı. Yüzüm bir anda kızarmıştı. Matt ile yaşananlar aklıma gelince ailesine ondan bahsetmenin yanlış olduğu düşüncesine kapıldım. Onun olmadığı bir ortamda onun hakkında konuşmak bana günah işliyormuşum gibi hissettirmişti. Peki ya bunun nedeni neydi? Aramızda geçen ahlaksızca ilişki mi? Bunun için cehennemde yanacağımızı biliyorduk. Belki de Black ailesi bunu öğrenirse bana ''zinacı'',''evimize aldığımız pis fahişe'' gibi şeyler söyleyebilirlerdi. Bu düşünce mideme kramp girmesine sebep oldu.Hızla patatesten bir lokma daha alıp kendimi şuanki duruma odaklamaya çalıştım. Bay Thomas konuşmaya başladı.

''Şaşırdım aslında bu anlaşma bizim için biraz uzaktı açıkçası. Black Holding ilk kez bir araba işine girişiyor ve bu yüzden Japonlar pek kararlı gözü ile bakmıyordu. Matthew iyi bir iş başarmış.'' oğlundan bahsederken ilk kez dudak kıvırmamış hatta gözlerinin içi bile parlamıştı. Aslında Bay Thomas çok birşey istemiyordu sadece oğlu ile gurur duymak istiyordu. Ama Matt bunu anlamak istemiyordu inatla reddediyordu. İnatçı domuz ne olacak. Bir dakika Bay Thomas Matt'e Matthew demişti. Ah ismi cidden Matthew mıydı yoksa? İçimde ki kahkaha istediğini bastırmak istercesine dudaklarımı birbirine bastırdım. Saçma bir sırıtma ile masadakilere döndüm.

''Herşey çok lezetliydi Bayan Olivia. Müsadeniz olursa odama gitmek istiyorum.'' Bay Thomas'a nazikçe gülümsedim.

''Müsade senindir birtanem.'' Bayan Olivia herzaman ki narinliği ile söylemişti bunları. Nazikçe merdivenlere yöneldim. Odama girdiğimde kendimi yatağın üzerine bıraktım. O kadar yorgundum ki. Bir enkazdan farkım kalmamıştı. Gözlerim kapanmak için savaş verirken uyuşuk haraketler ile pijamalarımı giydim ve yumuşak yatağa kendimi tekrar attım.

Sadece Zevk İçinDonde viven las historias. Descúbrelo ahora