Final Yoluna Adım Adım

46K 527 71
                                    

Medya: Hope Stan (Melissa'nın kızı)

Sanırım bu not bütün hikaye boyunca paylaştığım en önemli not olacak.

Hepinizin okuma dileğiyle...

Öncelikle 15. bölüme gelen yorumlar beni çok mutlu etti. Kimisi çok güldürdü, kimisi hüzünlendirdi. Bunun için size çok teşekkür ederim :) İyiki sizin gibi güzel okuyuculara sahibim. Gelen yorumların çoğunluğu soru içeriyordu;

''3 yıl çok değil mi?''

''Bu sırada neler olmuş?''

Ve daha buna benzer nice sorular.

Şimdi bu platforma veya yorumlara 1. bölümden 15. bölüme kadar aklınıza takılan her tür soruyu sorabilirsiniz. Cevaplamaktan zevk duyarım ki final bölümünü daha açıklayıcı yapabileyim.

Medyada ki video da Final'le alakalı bir video var, sizin için yaptım! :) Bulamayanlar için linki; Szi Finale Doğru (Wattpad Hikayesi): http://youtu.be/YVtDWA0PSQU

Uzun lafın kısası yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum arkadaşlar.

Aa! Bu arada bir şey daha söylemem gerek;

Final bölümü için bir video yapmak istiyorum ve bu videoda sizin hikaye için yaptığınız medyalar yer alacak, lakin daha önce böyle bir duyuru yapmadığım için elimde hiç medya yok.

Bu yüzden sizden rica ediyorum, size hikayemi çağrıştıran ya da karakterleri birleştirip hazırladığınız her hangi bir medyayı bana ulaştırın. 4 gün gibi bir süre var, Umarım hepiniz yaparsınız ki zengin bir video olur.

Karakterlerin fotoğraflarına instagramdan ulaşabilirsiniz.

''Benim instagram hesabım yok.''

Diyen var ise karakterlerin isimleri için bana özelden mesaj atabilir :) Hala okuyan arkadaşlarım varsa, onlara kucak dolusu sevgiler.

İyi bir hafta sonu geçirin...

Sadece Zevk İçinजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें