'' Amenințată. Adam e al meu''

19 0 0
                                    

   Într-o zi cu siguranță voi sparge ceasul ăsta nenorocit care a îndrăznit să-mi strice somnul.  Mi-am tarait picioarele pană la baie, picaturile de apă se loveau cu putere de corpul meu adormit , cred că un duș cu apă rece mă va ajuta să ies din starea în care mă aflu.Nu am mai închins un ochi de la întalnirea cu Raul, sigur pune ceva la cale, el niciodata , dar absolut nimeni nu a mai fost interesant de mine. Asta chiar e ciudat.

Mi-am terminat în grabă de făcut rutina de dimineață  și mi-am luat blugii mei preferați cu talie,de fapt nici nu prea am mulți , un  tricou alb și veșnica mea geacă de piele. Mi-am prins părul într-o coadă de cal, nu m-am machiat , de fapt nici nu prea pun accent pe aspectul exterior cum face orice alt om normal , păi da, eu nu sunt normală.

În fugă mi-am luat un măr din bucătărie și-am zbughit-o pe așă, am fost nevoită să alerg pană la școală, ceasul meu  s-a gandit că ar fi bine dacă ar suna cu 30 de minute mai tarziu. Am fost totuși destul de norocoasă , profa a întarziat 10 minute, de nu - cel mai probabil avea să vizitez directorul. (Amanda Turner nu întarzie niciodată).

Prima lecție  a trecut destul de bine. Acum sunt la vestiarul meu ca să-mi iau cartea pentru lecția următoare.Am simțit o mană în păr ce ma făcut să scot un icnet de durere:

- Auuuuu.......urmat de glasul pițigăiat al panaramei  - Triksy:

-Ascultă la mine, tarfă nenorocită , încă odată te mai apropii de Adam și rămai fără claia asta blondă .....și stii prea bine de ce sunt în stare. El niciodată nu s-ar uita la tine. T-ai privit în oglindă? El e al meu. Ai înteles?

Dacă mai striga mult putea să-mi spargă timpanile , deja îmi dădeau lacrimile, dar nu le voi lăsa să cadă , nu vreau să-i mai fac satisfacție, am decis să încerc măcar o dată s-o înfrunt :

- NU!, și i-am aplicat o palmă, ups, puțin prea tare.

- Tu n-ai făcut asta! Te-am avertizat.

Se pare că n-am făcut o alegere bună, forțele mele   nici nu se compară cu ale ei. Mi-a oferit o palmă c-am la fel de tare ca cea de dinainte, am vrut să-i mai aplic vreo doua dar n-am apucat, Triksy mi-a luat-o inainte : am fost lovita cu capul de vestere, ( care m-a făcut să vad steluțe) și tot ce am mai văzut au  fost pumnii care vine în fața mea și negru.


P.O.V. Adam

 Scena la care am asistat ma lăsat fără aer. Tarfa de Triksy mi-a bătut-o pe micuța Turner, nu îi era destul că decand am venit se ține scai de urma mea , îmi  provoacă greață, nu mă ințelegeți greșit, îmi plac fetele , dar nu o curvă ca ea , futută de tot orașul. 

Am alergat pană la vestiare, Amanda statea inconștientă jos pe holul rece. I-am luat capul in maini, palid, pătat de sange, și am început ai striga numele, poate mă aude, poate eu sunt un fraier și asta e una din glumele ei.Multi din cei prezenți mă vor crede un păpușel sentimental, dar chiar nu-mi pasă ,

- Amanda! Amanda! Te rog deschide ochii .Mă auzi? Sunați naibii o ambulanta!!!TU!, m-am adresat apucand-o strans de gat pe idioata care a îndrăznit  să o atingă pe fata mea:

- NICIODATA, DAR ABSOLUT NICIODATA SA NU TE MAI APROPII  DE AMANDA MAI MULT DE 3 METRI , ce tot vorbesc , o vorbă împotrivă ei  și vă voi face viața un calvar , nimeni nu se ia de ea... , le-am șuierat printre dinți  și la restul care au asistat la scenă.Am privit înapoi la chipul palid ce zacea incoștient și mi-am reluat locul de mai devreme.

- A sunat dracu cineva la ambulanță?, am urlat catre mulțimea ce s-a adunat ca la teatru.

X:- Da, au spus că ajunge în cinci minute.

M-am ridicat de jos cu mainile în păr trăgand cu putere:

- Ce naiba le ia atat?

Am ridicat-o pe Amanda  în brațe și am înaintat spre ieșire, în sfarșit ambulanța și-a făcut simțita prezență. Au examinat-o cateva minute care îmi păreau ore, unul din ei ma intrebat :

- Ce s-a întamplat ?

- Nu e clar? A leșinat.

- Cum ? Așa deodată?

- Ești tampit? NU, A STAT ȘI S-A GANDIT JUMĂTATE DE ORĂ DACĂ SĂ CADĂ SAU NU,  nu se vede? a fost lovită la cap, ....deja  fierbeam de nervi.

- Trebuie dusă de urgență la spital. 

- Ți-a trebuit să faci cinci ani de facultate ca să-ți dai seama.

L-am împins într-o parte , am luat-o pe micuța mea și-am dus-o la ambulanță. De la început nu m-au lăsat să urc alături de , dar le-am făcut o scenă și au înțeles că cu mine n-o vor  scoate la capăt, sau cel mai probabil m-au lăsat de frică.

.......

      Amanda ( la fel ca voi) crede că sunt verișorul ei , dar se inșeală complet . Familia domnului Turner, adică unchiul ei ma adoptat cand aveam 5 ani, (părinții mei au murit intr-un accident rutier), înafară de ''familia '' mea nimeni nu știe de asta , dar e mult mai bine așa.

    Acum stau în fața ușii salonului în care este internată. Încerc să mă calmez, nu vreau s-o iau razna. Țin foarte mult la ea , ce tot vorbesc , o iubesc, o iubesc cu adevărat : zambetul ei fermecător, ochii ca un ocean în care mă înec de fiecare dată cand am ocazia( și nu regret), părul ei blond ce flutură la fiecare adiere de vant . Chiar mi-ar plăcea să-l văd împrăștiat pe perna mea cu doar un cearșaf între noi. Ea nu știe de sentimentele mele și așa va rămane, dacă află se va îndepărta și nu pot să-mi asum acest risc. Doamne ce prost sunt! Micuța mea zace pe un pat de spital, dar eu ca un fraier am fantezii cu ea, dacă ar ști ce-mi trece prin minte cel mai probabil m-aș trezi cu un scaun în cap.

Am deschis imcet ușa....

......

P.O.V. Amanda 

  Am deschis ochii și după priveliște și miros am sezizat că sunt într-un spital. Urăsc spitalele. Ușa s-a deschis și pe ea a intrat Adam , după pata de pe tricoul lui   și expresia feței am înțeles că am de dat explicații.
- Bună, i-am spus cu jumătate de glas rugandu-mă în gand să nu strige la mine. 

A oftat și si-a trecut mana prin păr de vreo cateva ori,  vizibil deranjat de situație.

- Trebuie să vorbim. Ai de dat niște explicații domnișoară. Ce se intamplă?

- Ce?

- Faza cu Triksy.

Am oftat zgomotos și i-am povestit tot ce mi se intamplă la școală, nu mai aveam de ce să-i ascunt, spre mirarea mea n-am vărsat nici-o lacrimă.Avea maxilarul încleștat  și mainile stranse in pumni cand a început să vorbească :

- De maini vei veni la clubul meu, te voi antrena la box ca să te descurci de una singură în situații de genu. Plus că la școală te voi duce și aduce eu. În legătură  cu glumele făcute la pe seama ta - nu se vor mai repeta. Nu te uita așa la mine , nu voi omorî pe nimeni.

- Dar eu n.....

- Nici un fel de dar. Azi te duc acasă să te odihnești, dar de maini trecem la treabă. 

..................................................

Fata fără sentimenteWhere stories live. Discover now