''Acolo unde nu răsare soarele ''

14 0 0
                                    

      Lumina zilei a pătruns în cameră . Am fost nevoită să părăsesc patul. Eu și patul meu formăm un cuplu minunat. . Am intrat sub duș ...mi-am aplicat gelul meu de duș preferat pe piele , încă n-am reușit  să scap  de ''aroma'' de spital. Următoarele zile aveau să treacă greu.

M-am îmbrăcat în primele haine care mi-au sărit în ochi din șifonierul meu pe jumătate gol. În bucătărie mă aștepta Adam cu o cafea într-o  mană și un ziar în cealaltă , cand am apărut în raza lui vizuală și-a lăsat ziarul și ma măsurat cu privirea din cap păna în picioare, a strambat din nas. 

-După ore mă aștepți în parcare , mergem la mall, trebuie să-ți schimbi garderoba . 

(Asta e tare ciudat, dar n-am protestat nimic, n-am chef de vreo ceartă)

------------------

Cand am intrat în clasă priveliștea ma lăsat fără cuvinte: colegii mei, care mereu găseau cava să radă de mine , cand m-au văzut au lăsat capul în jos și și-au văzut fiecare de treaba lui. Atunci mi s-a aprins un beculeț : În legătură cu glumele făcute la adresa ta, nu se vor mai întampla . Am zambit și i-am mulțumit în gand. 

------------------

Acum mă aflu în sala cu Adam și încă cațiva băieți din liceu (nu știu cine, nu le-am dat importanță )

- Lovește-mă !

- Cum să te lovesc? Adam , nu pot.

-Ba poți. Hai Amanda. Eu mă voi apăra. 

Mi-am făcut vant și i-am aplicat un pumn în obrazul stang  care  a fost înlăturat cu ușurință de brațul ''antrenorului'' meu . Ce ciudat sună. Și așa de mai multe ori.

- Hai Amanda, știu că poți, concentreazăte. 

Adam s-a apropiat de mine provocator, am vrut să-l lovesc cu pumnul în față dar a fost prins strans de pumnul lui, atunci mi-a apărut o nouă șansă, într-un moment de neatenție din partea lui    : l-am lovit destul de tare cu genunchiul acolo unde nu răsare soarele și cu cealaltă mană liberă un pumn în mandibulă. Asta la făcut să cadă pe jos și să scîncească de durere. Cei din sală au scos sunete de uimire :

?: - Uuuu.....

??: - Wooow....

??? :- Asta a durut .

Atunci am observat că la scena asta au asistat chiar  mulți . 

Mă așteptam să se ridice și să ne continuăm lupta , dar asta nu s-a întamplat . M-am apropiat îngrijorată de el :

- Adam ești bine? Îmi pare rău, n-am vrut să fie așa. 

S-a ridicat de jos abținandu-se să nu radă de expresia feței mele. Mi-a luat fața în maini  și mi-a spus încă amuzat de situație:

- Foarte bine fato , așa să le faci tuturor baieților, sigur înafară de mine . Acum poți să te antrenezi la sacul de box. .....ups, avea buza spată.

Loveam cu putere sacul de box, în minte îmi veneau toate acele cuvinte ale Triksey : de unde ai luat dragă hainele astea, de la gunoi?......vai, ia uitați ,micuța Turner plange......tocilară tampită....încă nu te-ai săturat să porți hainele bunicii.....mă mir cum de mai încapi în hainele astea  la cat de grasă ești ......Nici nu am observat ca aveam mainile pline de sange la cat de tare loveam sacul, dar nu numai mainile mele (deși nu aveam mănușile puse), însă nu-mi păsa , loveam în continuare din ce în ce mai tare....

- Amanda!Amanda opreștete , vezi că ți-a dat sangele, plus că nu ai mănușile puse!, se auzi Adam  de pe undeva de prin sală, dar nu l-am luat în considerație pană cand am simțit în jurul meu niște brațe care au reușit să mă îndepărteze puțin, pur și simplu fierbiam în suc propriu atunci cand individul mi-a șoptit la ureche :

- Mai încet pisi, te ranești. Nu știu cine te-a supărat așa de tare, dar sunt sigur că nu vreau să mă aflu în locul lui.

- Dar vei fi! , i-am dat un pumn destul de tare, ca fiind luat prin surprindere să se dezechilibreze , șansa mea , m-am năpustit asupra lui cu o ploaie de lovituri, nu știu de unde mi-a venit curajul ăsta, pană acum nu eram în stare să ranesc nici măcar o muscă , am pierdut firul , avea deja toată fața însangerată cand a venit Adam și ma dus la infermiere ca să-mi panseze rănile. 

- Ce te-a apucat ? Vrei să fii exmatriculată? Nu ți-a ajuns o saptămană de detenție?, mi s-a adresat Adam destul de enervat.

- Nu știu. Ma luat valul, în minte îmi veneau toate acele cuvinte de badjocoră ale lui Triksy și nu m-am putut controla. 

- Păi , scumpa mea, învațate să te controlezi. .... mi-a zis Adam printre dinți și a pornit spre parcare, nu și eu .

- Hai mișcați fundul ăla sexy, n-am toată ziua la dispoziție.

- Nu, nu azi,  te rog! Sunt obosită, vreau să dorm....mă plang eu.

- Trebuia să te gandești înainte la asta. Acum hai. 

-Nu , te roooog. ....vazand că nu are de gand să se razgandească am continuat:

- Bine, dar  îmi împrumuți mașina ta pe toată săptămana . (da, știu să conduc , doar că n-am posibilitate să-mi iau una  .....i-am spus zambind cu mainile incrucișate la piept.

- Ceee?, a făcut ochii mari la mine, s-a uitat la mașină cu o privire ce se traduce în : Adio!, credeam c-o să refuze, la cat își iubește el mașinuța, dar nu, lui îi arde neapărat să mă tarască pe mine la mall, baiatul ăsta sigur a mancat ceva stricat dimineață.

- Fie , dar dacă are doar o mică zgariitură te....te ... te mananc și vorbesc serios.

Am chicotit și l-am bătut ușor pe spate, dar fericirea nu a durat mult.

------------

În loc să stau eu acum în brațele călduroase ale iubitului meu ( dacă nu v-ați prins mă refeream la pat ) trebuie să car zeci de plase cu diferite : haine, accesorii, pantofi...etc. Adam a insistat să-mi aleagă el ceea ce urma să cumpar, adică e evident că el a plătit tot, dar in fine......și pot să spun că are chiar gusturi bune, am fost chiar și la coafor. Ador rezultatul, dar totuși ceva nu e așa cum aș fi dorit eu, dar acum  ce mai contează. Tot drumul nimeni n-a scos un cuvant ,răsuna doar muzica în boxe ,  dar chiar m-am bucurat , n-aveam energia necesară să și mai răspund la întrebări. În sfarșit am ajuns acasă, Adam a parcat mașina și am zburat la propriu pe ușă , lasand totul pe seama lui. Căutam cheile în geantă, dar BINGO, ușa e deschisă, semn că mama este acasă. În celelalte zile nu prea o mai văd, vine după miezul nopții, atunci cand eu dorm și pleacă la 5 dimineața , la fel cand dorm;  în rest doar cateva convorbiri telefonice scurte și uneori am norocul ca micul dejun să fie pregătit.

- Mamă, am ajuns.

- Sunt în bucătărie , dragilor. Cina e gata.

Seara am petrecut-o în ''familie'', mama și Adam au vorbit despre muncă, nu știu exact ce, nu le-am dat importanță , eram doar eu și gandurile mele. Mă întreb oare ce avea să se întample de acum încolo cu viața mea.....oare cine e baiatul de azi de la școală ? cum vor primi vestea ceilalți de la liceu?

Fata fără sentimenteWhere stories live. Discover now