κεφάλαιο 8

1K 68 6
                                    

Δεν ήξερα τι να κάνω μετά από όλο αυτό. Απλός καθόμουν στο κρεβάτι και χάζευα στο τηλέφωνο μου μέχρι να έρθει ο Jungkook. Δεν πέρασε πολύ ώρα μέχρι που άκουσα κάποιον να προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα μου. Σηκώθηκα αργά αργά από το κρεβάτι αλλά απλός την κοίταζα. Μπορεί να είναι ο Tata. Δεν έχω όρεξη να μιλήσω αυτήν την στιγμή μαζί του. Άρχισε να χτυπάει την πόρτα και έκανα πως δεν με νοιάζει, όχι για πολύ όμως μέχρι που άκουσα μια γνωστή και ζεστή φωνή από έξω να φωνάζει το όνομα μου.

"Jimin! Άνοιξε μου εγώ είμαι"

Πήγα γρήγορα και ξεκλείδωσα την πόρτα. Μόλις την άνοιξα έπεσα στην αγκαλιά του.

"Μην με ξανά αφήσεις μόνο χωρίς να μου πεις κουβέντα"

"Συγγνώμη μωρό μου" είπε και φίλησε απαλά τα μαλλιά μου.

"Τώρα πάμε μέσα" πήγαμε πάλι μέσα και κλείδωσα ξανά την πόρτα. Μην νομίζεται ότι θα γίνει τίποτα απλός νιώθω καλύτερα όταν κλειδώνω την πόρτα. Θυμώνω όταν μπαίνουν μέσα χωρίς να χτυπάνε. Ώρες ώρες μου θυμίζουν την μάνα μου που έμπαινε στο δωμάτιο και μετά ήταν σαν να μην έγινε τίποτα.

"Chim έλα κάτσε δίπλα μου" μου είπε και έδειξε την θέση δίπλα του. Πήγα κοντά του αλλά αντί να κάτσω δίπλα του έκατσα πάνω του.

"Μωρό μου..." είπε προσπαθώντας να μην γελάσει.

"Σςς ακόμα δεν μου έχουν περάσει τελείως τα νεύρα μαζί σου"

"Τότε γιατί κάθεσαι στα πόδια μου αφού μου έχεις θυμώσει?" ρώτησε ενώ τα χέρια του άρχισαν να ταξιδεύουν όλο και πιο κάτω από την μέση μου και άρχισε να χουφτώνει τον κώλο μου. Δεν φταίει το μωρό μου, έχει μανία με τους κώλους.

"Γιατί είσαι δικός μου και μόνο εγώ μπορώ να κάθομαι στα ποδιά σου, να σε φιλάω και να σε αγκαλιάζω. Και το πιο σημαντικό μόνο σε μένα θα κάνεις έρωτα και σε κανέναν άλλον"

Έβαλε το πρόσωπο μου ανάμεσα από τα χέρια του και με κοίταζε στα μάτια.

"Σου είπα χίλιες φορές και συνεχίζω να σου το λέω μέχρι να μπει μέσα σε αυτό το ωραίο μυαλουδακι σου. Εγώ εσένα θέλω μόνο! Βγαίνω έξω και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί σου! Είσαι ξεχωριστός Jimin. Kαι κάτι άλλο είναι ότι είσαι το πρώτο άτομο που με έκανε να νιώθω όπως νιώθω αυτήν την στιγμή. Με τρελαίνεις μόνο και μόνο που σε βλέπω, με καλό τρόπο όμως! Έχει αλλάξει όλοι μου η ζωή από τότε που σε γνώρισα!"

Έκλαιγα από αυτά που μου έλεγε.

"Σε α-αγαπώ J-jungkook"

"Kαι γω μωρό μου σε αγαπώ. Τώρα μην κλαις άλλο" είπε και με φίλησε στο στόμα απαλά και μετά από λίγο άρχισε να γίνεται πιο παθιασμένο. Σταματήσαμε για να πιάσουμε τις ανάσες μας και ενώσαμε τα κούτελα μας μαζί.

Daddys babyboy \  Jikook ff (Στα Ελληνικά) 《Completed 》Where stories live. Discover now