κεφάλαιο 12

795 57 4
                                    

Ξύπνησα από κάτι φωνές και όταν πήγα να δω είδα τον Jungkook να τσακώνετε με τον Tata. Δεν κατάλαβα τον λόγο, δεν έκατσα να ακούσω απλός πήγα να τους σταματήσω.

-Τι στον διάολο συμβαίνει εδώ? Μια φορά να κοιμηθούμε στη ησυχία μας μέσα σε αυτό το σπίτι!

-Συγγνώμη Chim...

-ναι συγγνώμη... για πείτε μου τώρα γιατί τσακωνόσαστε?

-για σένα...

-ε?

- τι ε?

- και για ποιον λόγο?

-μπορείς να το βουλώσεις?

- να το βουλώσω ε jungkook?

-ναι απλος μπουκωνε! Μην μιλας!

-ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!

Έφυγα από κει όλο νευρά και πήγα στο δωμάτιο και έστειλα στον Taemin να βγούμε. Άλλος ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Φόρεσα αυτά και βγήκα από το δωμάτιο 

Κατέβηκα κάτω και οι δυο τους γύρισαν προς την μεριά μου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Κατέβηκα κάτω και οι δυο τους γύρισαν προς την μεριά μου.

-που πας?

Με ρώτησε ο Jungkook  σοβαρός αλλά δεν του έδωσα σημασία και απλός βγήκα έξω από το σπίτι. Μόλις βγήκα είδα τον Taemin να με περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο του. Μπήκα μέσα και του είπα καλήμερα. Αρχίσαμε να μιλάμε και το τηλέφωνο μου δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να χτυπάει και να έρχονται μηνύματα.

- όλα καλά chim?

-ναι γιατί?

-επειδή  σε παίρνουν συνέχεια τηλ αλλά δεν το σηκώνεις..

-δεν έχω όρεξη να μιλήσω αυτήν την στιγμή.

-εσύ ξέρεις...

πήγαμε για καφέ και ύστερα για μπιλιάρδο. Περνάω τελεία όποτε είμαι μαζί του. Χαίρομαι που τον έχω γνωρίσει.  Ύστερα το απόγευμα πήγαμε σε ένα πάρκο και σκεφτήκαμε να πάμε να δούμε καμιά ταινία. Μου είπε να κοιμηθώ σπίτι του μιας και είχα καιρό οπότε δέχτηκα. Το είπα μόνο στον Jin hyung. Μέχρι τις 1:00 ήμασταν έξω και βγάζαμε φωτογραφίες μαζί και την μια την ανέβασε στο ινστα και κάτι άλλο είναι ότι το είδε ο Jungkook και έκανε like.

Daddys babyboy \  Jikook ff (Στα Ελληνικά) 《Completed 》Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα