κεφάλαιο 17

799 55 4
                                    

"Σε αγαπάει ακόμα λέει, άκου εκεί!Αν σε αγαπούσε θα σου μιλούσε κανονικά και θα σου έλεγε ότι ένιωθε αλλά όχι όμως πηδώντας σε!"

" κοίτα ότι και να γίνει εγώ εσένα θέλω και το έχω πει ένα δισεκατομμύριο φορές. Δεν θα αφήσω κανέναν Tae να μπει ανάμεσα μας"

"JIMINNN! JUNGKOOK!!! ΕΛΆΤΕ ΚΆΤΩ!"

Τς... αμάν και αυτός ο Jin...

"Πάω μια γρήγορη να κάνω μπάνιο, εσύ πήγαινε κάτω και θα έρθω"

"Εντάξει καρδιά μου"

Εκείνος έφυγε και γω πήγα μέσα στην τουαλέτα  να κάνω  ένα μπανάκι μήπως και χαλαρώσω. Πάντα ένα μπάνιο με χλιαρό με κάνει να νιώθω τέλεια. Τελείωσα και αποφάσισα να φορέσω μόνο ένα πολύ μακρύ φούτερ που μου κάθετε μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Από κάτω φόρεσα μόνο ένα μποξερακι αλλά χωρίς παντελόνι και κατέβηκα κάτω. Τους είδα όλους να κάθονται στο σαλόνι και να πίνουν τον καφέ τους.

"Jiminie, ελα πάρε τον καφέ σου"

"Οκαυ, ευχαριστωωω"
Πήρα τον καφέ μου και πήγα μέσα στην κουζίνα. Στηριζομουν με τους αγκώνες στο τραπεζάκι που υπάρχει εκεί μέσα και καθόμουνα στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή ο Jungkook ήρθε αλλά δεν του έδωσα σημάδια και συνέχισα να ειμαι στο τηλ μου. Ξαφνικά πήγε από πίσω μου και άρχισε να με χουφτωνει κάνοντας με να θέλω να με αγγίξει, αλλά δεν ήθελα να με ακούσει κανένας από τα παιδιά.
Κάποια στιγμή ένιωσα κάτι σκληρό μέσα μου και άρχισα να πονάω. Δαγκωνα τα χείλη μου τόσο δυνατά που μπορούσα να γευτώ αίμα. Τι και αν μας ακούσουν? Δεν γουστάρω πάλι τα ίδια γι'αυτό και του έστειλα μήνυμα. Περίεργο ξέρω.... να το κάνεις με το αγόρι σου αλλά να μιλάς από μηνύματα. Ε ρε που έχει φτάσει ο κόσμος.

"JUNGKOOK!!!!"

"λάθος μωρό μου, δεν είναι αυτό το όνομα μου"

"...daddy.... Όχι εδώ..."

"Γιατι?"

"Δεν μπορώ να κρατηθώ για πολύ.... αν μας ακούσουν?"

"Baby boy, δικό σου φταίξιμο είναι. Ποιός σου είπε να φορέσεις μόνο ένα φούτερ και κανένα  παντελόνι?"

"Έκανε ζέστη και ήθελα να είμαι άνετα...."

"Συγγνώμη μωρό, αλλά αυτό είναι που πέρνεις οπότε ντύνεσαι έτσι"
Τον ένιωσα να πάει ακόμα πιο γρήγορα και βαθιά μέσα μου κάνοντας με να αφήσω ένα βογγητο καταλάθος. Αμέσως έβαλα το χέρι μου στο στόμα μου, αλλά πάλι καλά δεν άκουσε κάνεις! Ήθελα να ουρλιάξω από ηδονή αλλά δεν μπορούσα εκεί που ήμουν... ήθελα και άλλο...

Daddys babyboy \  Jikook ff (Στα Ελληνικά) 《Completed 》Where stories live. Discover now