κεφάλαιο 21

672 52 5
                                    

Το άλλο πρωί ξύπνησα και ήμουν μέσα στην αγκαλιά του Jungkook.

Σηκώθηκα πάνω και επειδή πονούσα αρκετά από χθες βράδυ δεν είχα όρεξη να κάτσω να ψάξω ρούχα. Οπότε πήρα μια άσπρη φαρδιά μπλούζα του kookie και την φόρεσα.

Κατέβηκα κάτω στο σαλόνι και δεν υπήρχε κάνεις. Σωστά μου το είπε ο jin ότι θα λείπουν. Χαχ, τέλεια οπότε μαγειρεύω εγώ σήμερα.

Όπως έφτιαχνα ομελέτα για μένα και το αγόρι μου ένιωσα χέρια γύρω από την μέση μου. Τρόμαξα και γυρισα να δω πως ήταν αυτός.

"Ουφφ, με τρόμαξες ρε μωρό μου~"

Είπα και γύρισα προς την μεριά του.

"Συγγνώμη πριγκίπισσα μου"

ΟΟΥ ΜΕΝ! ΜΌΛΙΣ ΜΕ ΕΊΠΕ ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ ΤΟΥ! Εντάξει jimin ηρέμησε!

Ήρθε πιο κοντά μου και είμασταν σε απόσταση αναπνοής. Ένιωθα τα μάγουλα μου να καίνε και τον είδα να κοιτάζει τα χείλια μου ενώ εγώ..... και γω....

Έβαλε το χέρι του στο μάγουλο μου και με φίλησε στο στόμα. Τα χείλια μας πήγαιναν στον ίδιο ρυθμό, έλιωναν υπέροχα μεταξύ τους.

Κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να σταματήσαμε το φιλί ώστε να πιάσουμε τις ανάσες μας. Τον κοίταξα στα μάτια και του έδωσα ένα από τα πιο τρυφερά και ζεστά χαμόγελα μου. Τα μάτια του έλαμπαν και μου ανταπέδωσε το χαμόγελο με ένα φιλί στην μύτη.

"Εντάξει εντάξει! Πήγαινε κάτσε στο τραπέζι να φέρω το φαγητό"

"Δεν χρειάζεται εσύ είσαι ότι πρέπει για να χορτάσω"

"Jungkook!!!"

Του είπα και τον χτύπησα ελαφρά στο μπράτσο και εκείνος έκανε πως πόνεσε.

"Αου... με πληγωσες..."

Έβαλα το χέρι του στην καρδιά και έσκυψε προς τα μπροστά. Εγώ από την άλλη γελαγα από το πόσο χαζουλης αλλά και γλυκός είναι.

"Σταμάτα, δεν έβαλα καν δύναμη!"

"Χμ, ναι ναι ότι πεις"

"Έλα τράβα κάτσε τωρααα~"

"Καλά μικρέ μου"

Ήρθε ξανά κοντά μου να με φιλήσει και πήγε να κάτσει κάτω στο τραπέζι. Έβγαλε το κινητό του και περίμενε μέχρι να πάω και γω να φάω μαζί του.

Όταν τα ετοίμασα επιτέλους, έκατσα μαζί του και συνέχεια με πείραζε η θα τον πείραζα εγώ. Είχαμε πνιγεί κάπου στις 2-3 φορές αλλά είμαστε οκ!

Daddys babyboy \  Jikook ff (Στα Ελληνικά) 《Completed 》Where stories live. Discover now