Κεφαλαιο 11

1K 65 4
                                    

WARNING!!!!🔞🔞🔞🔞

Ηρθε και μπηκε αναμεσα απο τα ποδια μου. Εσκυψε κοντα στο αυτι μου και αρχισε να μου ψυθιριζει βρομικα πραγματα κανοντας με να γινω πιο σκληρος απο οτι ηδη ημουν. Πονουσα μιας και φορουσα ενα στενο τζιν. Αρχισε να γλυφει και υστερα να δαγκωνει τον λοβο μου. Μετα φιλουσε το jawline μου και πηγε μεχρι το λαιμο μου αφηνοντας υγρα φιλια. Καποια στιγμη βρηκε το ευαισθητο σημειο και μου εκανε πολλες πιπιλιες. Εγω απο την αλλη δαγκωνα τα χειλη μου για να μην αφησω τα βογγητα να βγουν. Πιστευα οτι ηταν πολυ νωρις ακομα.
Με φιλαγε παντου εκτος ομως απο τα χειλη, ενα πραγμα που με εκανε να παω insane. Ηθελα να με φιλησει τοσο πολυ.

-daddy... Σε παρακαλω....

-σε παρακαλω τι μωρο μου?

-φιλα με....

Το βλεμμα του εγινε σοβαρο, μπορουσα να καταλαβω τα παντα, lustful που λεμε? Ακριβως! Ορμισε στα χειλη μου και τα δαγκωσε δυνατα, ενιωσα αιμα αλλα μαρεσε απο την μια. Προσπαθουσε να βαλει την γλωσσα του μεσα και γιαυτο του εδωσα προσβασει. Η γλωσσες μας εκαναν πολεμο και αυτος κερδισε of course. 
Σταματησαμε για λιγο και εβγαλε την μπλουζα μου, αρχιζε να γλυφει την μια ρογα μου και με την αλλη να παιζει. Χωρις να το θελω αφησα ενα μικρο βογγητο και εκεινος με κοιταξε με ενα smirk σχηματισμενο στα χειλη του.

-baby boy στα γονατα.

Εκατσα στα γονατα αναμεσα απο τα ποδια του και τον βοηθησα να  βγαλει το τζιν του. Μπορουσα να δω ποσο σκληρος ηταν κι ολας. Του εβγαλα το μποξερακι αλλα αυτην την φορα ειπα να παιξω λιγο. Του εβγαλα το μποξερακι με τα δοντια και ο φιλαρακος του πεταχτηκε μπροστα στο προσωπο μου, φλεβες να φαινονται. Τον επιασα στα χερια μου και αρχισα να κουναω μπρος πισω το χερι μου με αργους ρυθμους επιτηδες.

-Jimin μην παιζει- ααα ναι μωρο μου ετσι!

Πλεον κουνουσα το χερι μου γρηγορα και εκεινος να αναστεναζει συνεχεια. Κατι που με εκανε να αναψω περισσοτερο. Τον εβαλα στο στομα μου και αρχισα να τον βαζω βαθια μεσα στο στομα μου με αποτελεσμα να βιχω και να πνηγω. Καποια στιγμη επιασε με δυναμη τα μαλλια μου και χωρις να το θελω του δαγκωσα τον ανδρισμο αλλα οχι και τοσο δυνατα.

- χα την γαμησες...

Ειπε και με γρηγορες κυνησεις με εβαλε παλι στο κρεβατι. Εβγαλε το παντελονι μαζι με το εσωρουχο μου και μου εβαλε δυο δαχτυλα μεσα μου και τα κουνουσε γρηγορα. Μετα απο λιγο ενιωσα τον εαυτο μου πολυ κοντα στο να τελειωσω.

Daddys babyboy \  Jikook ff (Στα Ελληνικά) 《Completed 》Où les histoires vivent. Découvrez maintenant