de engel (3/3)

603 1 1.4K
                                    

Naam: youkie roosenberg

Leeftind: 16

Geslacht: vrouw

Uiterlijk:

Karakter: ze is verlegen maar lief maar wil heel graag dat niemand iets teweten komt van haar vleugels

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karakter: ze is verlegen maar lief maar wil heel graag dat niemand iets teweten komt van haar vleugels. Ze is ook nest snel bang.

Kragten: ze krijgt iedere nacht haar engelen vleugels maar ze vind dit meer een vloek dan een gaven

Huisdier: ze heeft een klein wit vogeltje als huisdier. Hij heet storm.

Geschidenis: ze was een 11 jaarig meisje toen ze stierf aan een onbekende ziekte. Of dat is wat iedereen denkt. Ze was vergiftigt soor een paar wetenschapers. Daarna is ze als exsperemend gebruikt en hebben ze gepribeert haar DNA te veranderen. Dat is gelukt en ze hebben haar ook weer tot leven kunnen wekken. Nu krijgt ze iedere nacht haar engelen vleugels. Maar ze is er niet blij mee. Ze is ondsnapt aan de wetenschapers.

Smut: ja

Senario 1:
Je loopt door de stad opweg naar huis. Je had een succesvolle dag bij je werk en niets kan jou dag nog verpesten. Het is bijna zonsondergang als je langs een steegje loopt. Je hoort een meisje huillen. Jij???

Senario 2:
Je kokt net uit school en had niet zoon leuke dag. Als je naar huis loopt zie je een paar jongens die een meisje pijn doen. Ze gilt en huilt terwijl de jongens haar friek en weerdo noemen. Jij?

Senario 3:
Verzin wat

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now