spookhuis (2/2)

115 0 159
                                    

Naam:
James
Lily

Leeftijd:
James: 27
Lily: 11

Geslacht:
James: jongen
Lily: meisje

Uiterlijk:

Karakter:James: hij kan gemeen en opvliegent reageren maar eigenlijk probert hij alleen maar zijn zusje te bescgermenLily: ze is bang en verlegen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karakter:
James: hij kan gemeen en opvliegent reageren maar eigenlijk probert hij alleen maar zijn zusje te bescgermen
Lily: ze is bang en verlegen. Maar als ze bij haar broer is is ze heel vrolijk en gezelig

Krachten:
James: hij heeft duistere magie
Lily: ze had lichtmagie voor ze stierf. Nu heeft ze geestkrachten.

Geschidenis:
James en lily waaren een tweeling. Ze waaren pas 6 toe hun ouders dood gingen. Ze zorgde voor elkaar en waaren altijd samen. Tot die eene nacht op hun 11de verjaardag. James verloor de controle over zijn magie en vermoorde lily. Hij heeft er altijd spijd van gehad. Nu beschermt hij haar geest zo goed als hij kan.

Smut: ja

Senario 1:
Jij gaat bij je goede vriend janes logeeren. Maar na een paar uur begint je te denekn dat hij gek is. Je hoort hem de helletijd praten tegen zichzelf. En dan. Als je naar de wc loopt, zie je een klein meisje bij hem staan. Jij???

Senario 2:
Je gaat met je vrienden naar een spookhuis op de kermis. Daar is het heel saai. Maar dan hoor je iver een huis in de stat waar het echt zou spooken. Je vrienden willen best met je mee. Eenmaal in het huis ben je al snel van hen geschijden. Maar als je dan een kamer in loopt... zie je het spook. Jij???

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now