neko boy (1/1)

69 0 226
                                    

Naam: eren

Leeftijd: 17

Geslacht: man

Soort: neko

Krachten: supper-schtigheid
Karakter: lief, zorgzaam, onderdanig, beleeft, beschermend

Uiterlijk:

Uiterlijk:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smut: sure

Senario 1:
Je gaat naar een bovennatuurlijke markt om een huisdier te kopen. Je loopt elke kraam af maar ziet niets dat je intresand vind. Tot je langs een groote kooj komt met eren erin. Hij licht vredig te slaapen en spint zacht. Je kijkt naar hem en loopt meteen naar zijn eigenaar. De eigenaar wil eren maar al te graag kwijd en verkoopt hem heel goedkoop. Je loopt naar de kooi to en net op dat momend word eren wakker. Jij???

Senasrio 2:
Eren is jou vriend en je kent hem al heel lanv, maar hij heeft je nooit vertelt da hij een neko is. Hij heeft het altijd geheim kunnen houden. Zelfs nu weet je het niet. (Je gaat er wel achter komen)
Jullie gaan damen naar een comic con en eren zecht verkleed te gaan als een neko. Zijn staart en ooren lijken zo echt dat je bijna denkt dat ze echt zijn.
Jullie lopen door een koopjes hal en eren staat gebukt met zijn staart netjes oprgekrult naast hem zodat er niemand op kan staan. Maar iemamd gaat er toch op staan, en nog wel exspres ook. Eren jamert even van de pijn. Jij???

individu rp (Gestopt)Where stories live. Discover now