miauw (4/4) (!¡petplay¡!)

59 0 65
                                    

(Bij dit hoofdstuk is jou karakter een daddy of een mommy.
Of gewoon een dominant persoon. Maar ik wil geen mensen die hem delijding geven. Hij is de pet, ondhouw dat. Sls je hem de lijding geeft verwijder ik je coment en geef ik je plek aan iemand anders.)

Naam: lycen

Leeftijd: 16

Geslacht: mam
Sexualitijd: gay!

Soort: neko

Krachten: hij kan zien in het donker

Karakter: verlegen en supmiddif

Uiterlijk:

Smut: ja!!!

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Smut: ja!!!

Senario 1: (voor deze moet je karakter gemeen zijn.)
Je loopt door het asiel voor neko's opzoek naar een nieuwe pet en ziet lycen. Zijn twee verschilende ogen spreken je meteen aan en je pakt de halsband en riemndie je mee had. "Jij gaat met mij mee, pet" zegr je en je ziet de angst in zijn ogen. Jij???

Senario 2:
Je loopt door het bos. Je voelt je niet zo vrolijk. Je bent alweer een pet kwijd. Er is er weer een dood gegaan. En weer ben je alleen. Je wilt iemand onder controlen hebben. Iemand die alles doet wat je zegt. Maar dan ook echt alles. Jou kleine slaaf. Jou kleine pet. Jou baby boy of baby girl. En dan zie je lycen. Zijn been zit vast in een beerenfal en hij lijkt bewusteloos. Jij???

Senario 3:
Je bent lycens eigenaar en hij is weg gelopen. Je heb hem zo bang gemaakt dat hij weg rende zodra hij de kans kreeg. Je loopt een hoek om en ziet lycen een steeg in rennen. En dan hoor je een schot en een schreuw. Je rent er heen en ziet een bandiet met zijn geweer op lycen gericht. Hij bloed in zijn schouder. Jij???

individu rp (Gestopt)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant