demon/angel king (5/5)

36 0 16
                                    

Naam: lusifer

Leeftijd: 39628

Geslacht: man

Soort: demon/angel

Krachten: allen van een demoon en alles van een engel

Karakter: hij kan heel gemeen zijn maar ook heel aardig.

Uiterlijk:

Uiterlijk:

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Smut: ja

Senario 1: (voor zijn engelen kand)
Jij bent een engel en word naar het palijs gebracht. Je bent best nerveus. Niemand heeft de koning ooit echt gezien. En de genen die daar naar binnen gingen, wisten na afloop niet wat er gebeurt was. Dus het is niet raar dat je nerveus bent. Je loopt se troonzaal in en ziet hem zitten. De koning. Zijn prachtige witte vleugels zijn gesprijd en zijn helder blouwe ogen glimen lief maar er schijnt iets kwaatardigs in. Jij???

Senario 2: (voor zijn demonen kand)
Jij bent een demoon en word naar het palijs gebracht. Je bent best nerveus. Niemand heeft de koning ooit echt gezien. En de genen die daar naar binnen gingen, wisten na afloop niet wat er gebeurt was. Dus het is niet raar dat je nerveus bent. Je loopt se troonzaal in en ziet hem zitten. De koning. Zijn zwarte vleugels zijn gesprijd en zijn bloed rode ogen schiteren gemeen maar er vlikert iets iets goeds in, jij???

individu rp (Gestopt)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt