Lebukás

1.1K 83 8
                                    


Reader szemszög

Végre vége van az óráknak. Felkaptam a cuccom és kisétáltam a teremből. Út közben hallottam hogy valaki fut utánam. Hátranéztem és megláttam Erwint.

- Szia (név) , valamit még meg szeretnék mutatni!Gyere! - fogta meg a csuklómat és húzni kezdett. Felvitt a tetőre ahol egy szép lugas volt tele levelekkel  és alatta pár pad volt.

 Felvitt a tetőre ahol egy szép lugas volt tele levelekkel  és alatta pár pad volt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-  Azta....-mondtam elképedve. Esküszöm ezt a sulit vérfarkasoknak tervezték.

-  Tetszik?-kérdezte.

-  Naná!-mondtam mosolyogva.

- Akkor jó. Tudod az egész suli itt szokott pihenni.

-  Nem is értem miért-mondtam nevetve  mire ő is nevetett. Érdekes egy napja vagyok itt és már úgy össze barátkoztam az osztállyal mint hogy ha már több éve ismernénk egymást.

-  Van kedved itt lenni egy kicsit?-mondta de még mindig fogta a csuklómat. Rá néztem a csuklómra majd rá.

-  Ja öhmm..... bocsi!-mondta és elkapta a kezét.

-  Semmi baj!-mondtam mosolyogva.

-  Szóval van kedved?-vakarta meg a tarkóját.

Mire bármit is mondhattam volna hirtelen elcsíptem egy szagot , egy nagyon ismerős szagot.  Erwin mögé néztem nem túl feltűnően és meg láttam egy régi ismerőst.Baj van, nagy baj csak akkor keres fel ha baj van.

-  Ne haragudj de most sok a dolgom de holnap vagy holnap után szívesen feljönnék veled!-mondtam.

-  Oké semmi gond akkor szerdán.-mondta mire én már ott is hagytam de vissza mosolyogtam rá.

Ki mentem a suli kapuján és meg láttam a kedves barátomat.

-Szia (név)!

- Szia Obi!-mondtam mire megöleltük egymást.Obi olyan nekem mint ha a tesóm lenne.Őt a régi falkámban ismertem meg,még mindig a falka tagja és ha bármi baj van azonnal értesít róla. Nélküle már halott lennék az biztos. Van titkos kézfogásunk így nyújtotta felé a kezem. Nálunk a kézfogás annyiból áll hogy ki engedjük a karmainkat  össze kulcsoljuk a kezünket. 

- KÖLYÖK!-ordította valaki.Hátra fordultam és megláttam Levi-t ahogyan lefagyva áll ott és néz minket. A francba,biztos látta ahogy kinő a karmom.-MÉG IS MI A FRANC VOLT EZ AZ ELŐBB?-francba tényleg látta.

- Levi meg magyarázom...-mondtam de félbeszakított.

- MÉG IS HOGYAN MAGYARÁZOD MEG AZT HOGY EGY SZÖRNYETEG VAGY?!-ordította.Nekem semmi más beszólás nem fáj ennyire mint ez. Nem vagyok szörnyeteg tudom magamról,de akkor is fáj.

-FOG VISSZA MAGAD MEG ÉRTETTED?!-ordította Obi.

-Tch..-Levi dühösen elment.Utána kell mennem.

- Ne haragudj Obi-mondtam-de most utána kell mennem menny a lakásomhoz itt a cím majd ott elmondod mi  a baj!-adtam neki oda a címemet és megöleltem majd futottam Levi után sírva és reménykedve hogy majd megérti a helyzetet. El kell neki mesélnem a múltam.

Jön a folytatás...

                                                                                          Obi

                                                                                          Obi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Elengedés (Levi X Reader) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now