Régi és új családom! (Vége)

589 36 16
                                    

Eltelt azóta egy jó pár hónap mióta Levi megkérte a kezem. Már december van és már  téli szünet , ami annyit tesz hogy lassan itt van karácsony és egyben Levi születésnapja is! És gőzöm sincs hogy mit vegyek neki! Ahogy azt sem hogy a többieknek mit vegyek. 

Feküdtem az ágyban még Levi mellet egy darabig majd lementem a konyhába. Levi mostanában már végig alussza az éjszakákat. Hál' Istennek!  Olyan 9 körül szokott már felébredni.  Leültem és ittam egy teát majd kimentem az udvarra. Démon a hóban hempergett mikor kimentem.  Mikor meglátott odafutott hozzám és megnyalogatta a kezem.  Elkezdtem a fejét masszírozni ( mert azt imádja) mikor megláttam a nyakörvét. Már kezd neki teljesen szétjönni. Hm? Meg van elrángatom Démont magammal vásárolni és akkor tudok mindenkinek ajándékot venni. És még neki is tudok nyakörvet venni.

Bementem a házba és írtam Levi-nak egy cetlit hogy elmentem Démon-al. Felöltöztem megkerestem Démon hámját és már kint is voltam az utcán. 

Ahogy a boltok felé sétáltam Démonnal még mindig azon gondolkozom hogy kinek mit vegyek. Na mindegy majd ha beértem a boltokba akkor majd meglátom hogy kihez milyen ajándék illik.De előtte mennyünk Démonnak nyakörvet venni  , mert ahogy látom rajta  eléggé zavarja a hám.

Nem volt valami csendesek az utcák , az emberek minden féle szatyorral rohangáltak a városban. Egy folytában mikor egy kicsit is füleltem csak azt hallottam hogy " Drágám még venni kéne a kis drágánknak egy plüsst!" vagy " Az istenit még mindig nincs meg a nagyi  ajándéka!" vagy ezt" B*szki figyelj már jobban azokra a nyamvadt csomagokra!" 

Hát igen ez van.  Démon szépen jött a lábam mellett , néha előrébb ment a kelleténél de akkor rántottam egyet a pórázán és azonnal vissza jött a lábam mellé.   A hó ropogott  a talpunk alatt és egy kisebb szél fújt az utcákban. Kezdtem fázni ezért a kabátomba  temettem az arcom.Végül elértünk az állatbolthoz. Bementünk és köszöntem az eladónak majd  megnéztem a nyakörveket. Találtam egy fehéret és egy feketét ami illik Démonhoz felraktam őket a nyakába megnézni hogyan állnak rajta.

 Találtam egy fehéret és egy feketét ami illik Démonhoz felraktam őket a nyakába megnézni hogyan állnak rajta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Elengedés (Levi X Reader) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now