Káosz

657 53 2
                                    

Már az óra felénél járhattunk. Rádőltem Levi vállára és onnan hallgattam mit mond a tanár. Egyszer csak  valami beugrott az ablakon. Egy nagy fehér szőrös valami..várjunk ez...nem nem lehet....ez REN! Ren felállt két lábra és egy mozdulattal elvágta a tanár nyakát. A vére ráfolyt az asztalra meg az első padban.Mindenki sikítva próbált kifutni  a teremből kivéve én.

-Levi vidd ki őket GYORSAN!-üvöltöttem a véget.

-VELED MI LESZ?

-NE AGGÓDJ MIATTAM VIDD KI ŐKET!-Levi mindenkit kiterelt a teremből nehogy még nagyobb baj legyen.

Gyorsan átváltoztam.

Ren-nel egymásnak estünk már kis híján szét téptük egymást mikor sikerült kilöknöm az ablakon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ren-nel egymásnak estünk már kis híján szét téptük egymást mikor sikerült kilöknöm az ablakon. Minden testrészem vérzett , alig kaptam levegőt és az még csak ráadás hogy rettegek mi jön ez után.Vissza változtam és elterültem a földön próbáltam egyenletesen lélegezni. Levi-t láttam meg az ajtóban , felém rohant és az ölébe rakott ahogy feküdtem az ölében észre vettem hogy sír. Levi sír.

-(név) jól vagy kérlek mondj valamit!-könyörgött nekem.

-Le....Levi-felemeltem a kezem és megsimogattam az arcát. Lehajolt és megcsókolt.Elnéztem az ablak felé és ott volt Ren még mindig vérfarkas alakban!-Levi fuss!-de amint kimondtam Ren már rá is vetette magát és csak Levi üvöltését hallottam.-HAGY BÉKÉN!-minden erőmmel ordítottam. Ren lassan hátra fordult és vissza változott emberré. Közeledett felém és mikor odaért hozzám a hajamnál fogva felemelt.

-Komolyan azt hitted hogy túljártok az eszemen?!-mondta egy gonosz mosollyal az arcán.Ledobott a földre és felém tornyosult.-Most itt a barátod előtt öllek meg!

-SZÁLLJ  LE RÓLA!-ordította Levi és ráugrott Ren-re elvágta a torkát egy pillanat alatt és odarohant hozzám!-(NÉV)! -ordította a nevem de én nem azzal foglalkoztam hanem azzal amit észrevettem a vállán. Ren megharapta! Az egész osztály berontott és nézték hogy mi történt. Mikor megláttak minket  odarohantak. Nem hallottam hogy mit mondanak csak Levi-ra figyeltem. Most mi lesz? 

Lassan jön a kövi....

Lassan jön a kövi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Elengedés (Levi X Reader) BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now