Kapitel 31 Norge og væk fra familie

181 4 0
                                    

Vi nå til lufthavnen. Jeg er nød til og har en af martinus hoddies, hans cap og solebriller. Jeg få sat mit hår op under cap, så man ikke kan se mit hår. Jeg tag hoddie over hovedet, og tag den der hue der er bagved over capen, og tag solebrilleende på.
Martinus har også solbriller og cap på, få ikke og blive opdaget. Det er skam ret svært, og skifte i en bil, men det gik.

Nogen vagter kommer over til os, og få os sikkert om til bageudgangen, så vi kunne komme ind uden nogen opdagaget os.

Vi kom der ind, og der stå et privat fly holdda op. Vi gå der ind, og det stort og luksus.

Vi kommer der ind, og jeg få capen (staves) af og solebrillerne, men beholder hoddien på, da vi jo snart var i Norge.

Vi kom så til Norge, og jeg skulle har alt det der på igen, og ud af lufthavnen det gå fint, og jeg kommer ud i bilen, og vi køre mod trofors.

Vi nå endelig til trofors, og jeg har sovet næsten hele turen, men har fået afvide at Gerd-Anne, Emma og Marcus ikke ved at jeg er med, så det bliver spændende.

Vi kom til huset, og jeg få lov til og gå først ind. Jeg gå ind af døren "Jeg er hjemme!!!" Råber jeg og griner. Gerd-anne kommer næsten løbende hen til mig, og krammer mig "iiiih Mynte hvor har jeg savnet dig" der gå ikke lang tid før at Marcus stå foran mig "hej Marcus" siger jeg, han krammer mig og løfter mig lidt "hej Mynte. Hvordan har du det? Du må lige forklarer det hele." Siger Marcus til mig "jo selvfølgelig, men jeg pakker lige min ting ud." Siger jeg med et smil.  "MYYYYYTE!!!" Råber en meget glad Emma "EMMMMMA!!!!" Råber jeg, og sætter mig på knæ på gulvet, også bliver jeg nærmest væltet af Emma der giver mig et kæmpe kram. Kæft jeg har savnet den her familie, og jeg vil skam være i sikkerhed her.....

________________________________________________________________________________Lidt kort afsnit i dag men håber det gå<3

ja så kom der så endnu et kapitel ud og håber stadig i vil læse med <3

knus Freja <3

If you dream it, you can do itWhere stories live. Discover now