Kapitel 34 Følser

191 6 1
                                    

Vi hade øjenkontakt i lidt tid, da han rykkede sig tætter på mig.

Vi var få centimeter få hinanden, da døren gå op. Marcus flytter sig hurtigt fra mig, og jeg lægger bare der på ryggen i hans seng, og er ret forvirret over hvad der lige skete "hvad laver i" griner Martinus. 

Jeg sætter mig op, og kigger på Marcus. Han kigger ikke rigtig på mig, men mere på Martinus. Jeg ved ikke det sådan en lidt akavet stemning, men alligevel har jeg svært ved og læse ham, om han er glad eller hvad, om det der var ved og ske og sådan nogen ting. Er virklig forvirret 

"Marcus killede mig bare, fordi at jeg drillede ham" griner jeg, og kigger over mod Martinus, og så over på Marcus. Den her gang kiggede han på mig og smilet.

Jeg fik sådan et sus gennem min krop ØØØØHM.... HVAD SKER DER HER. "vi skal køre nu" siger Martinus "okay vi kommer nu" siger Marcus. Martinus gå ud af døren. Marcus gå mod døren, da jeg stoppede "Marcus?" "hvad." siger han og smiler. Jeg ved ikke, om jeg vil spørger ham om det. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal svarer tilbage. Jeg ved ikke helt hvor jeg skal gøre af mig selv. Jeg ved intet. "ikke noget" ryster jeg på hovedet, og kigger ned i jorden. 

Mit hovedet bliver løftet. Jeg kigger lige ind i nogen chokolade brune øjne "du ved Mynte, at du kan sige alt til mig" siger Marcus sødt og smiler. Det smil få mig til og smile "tak fordi du er her Marcus" siger jeg og smiler tilbage, da Marcus krammer mig. Vi stå her i sådan cirka 1 minut. Kunne godt har stået her længere "nå skal vi gå ned" spørger Marcus om.  Jeg nikker og vi gå nedrunde. Er jeg virklig ved og få følser få Marcus? men hvad med Martinus har jeg  stadig følelser få ham?


________________________________________________________________________________

heiiiii bebeende hihi <3

Sorry få det korte kapitel, men følte lige det var godt og stoppe her.

hvad tror i der sker nu hvor Mynte har lidt føleser få begge drengende.

hvem vil du helst have Mynte skal være sammen? med skriv i kom

knus Freja <3

If you dream it, you can do itWhere stories live. Discover now