Kapitel 35

184 6 0
                                    

Er jeg virklig ved og få følser få Marcus? men hvad med Martinus har jeg stadig følelser få ham?  

Vi sætter os ud i bilen, og køre mod tivoli. Jeg har det sådan lidt akavet, få jeg ved virklig ikke om jeg har følser få begge drenge. Jeg siger ikke rigtig et ord, få er virklig forvirret. "Vil du høre med" skubber Marcus til mig. Jeg sider sådan i midten af drenge, så Marcus på den ene side og Martinus på den anden. Jeg kigger på Marcus, nikker og tag imod den der høretelefon dut. 

Martinus sover, så ja det var ikke så akavet der. Vi har siddet i noget tid og hørt musik, da Marcus fletter sine finger ind i mine. Jeg kigger op på ham, og han kigger bare ud af vinduet og smiler, som om der ikke er sket noget. Jeg vælger ikke og flytte min hånd. Er lidt glad få vi sider bagerst, så det betyder de voksne sider oppe foran, som sådan er deres forældre, manager og Emma osv. Så de kan ikke se os bag ved og Martinus sover, så det gør nok ikke noget bare lige den her gang. 

Vi nå til tivoliet, der hvor drengene skal optræde. Jeg holder stadig i hånden med Marcus. Jeg fjerne min hånd, og vækker Martinus. Vi gå ud af bilen, og mod den stor koncertsal der lægger inde i Tivoli (bare noget jeg lige finder på her ahahah) Vi er de eneste der inde lige nu, få de andre er ikke blevet lukket ind i nu.

Drenge få varmet op, og øvet sangene. Da de noget til First kiss sagen, og i ved nok hvem der skulle spille first kiss pigen til øveren. Ja self mig. Det var rigtig akavet, da både Marcus og Martinus var virklige kærlige overfor mig.


(Martinus synspunkt)

Vi stå lige nu oppe på scenen, med vi mener jeg Marcus og jeg. Vi øver lige alle sangene igennem, så vi er fuldstædig klar til i koncerten. Det var sådan en meget tidlig koncert end vi plejer, men ja alt skal jo prøves. 

Vi nå så til vores sang first kiss der kommer, så en stol ind, som vi skal lades som om der side en fan på. Jeg ruster mig lidt, og er så klar til og synge den her sang til Mynte, som stå nede foran scenen, få hun var jo mit first kiss. Sangen starter og jeg er klar, da Marcus vælger og stoppe sangen. Jeg kigger forvirret på ham "Hvad med hvis Mynte spiller first kiss pigen" siger han, og blinker ned til Mynte, som begrunde og smile helt vildt. Har de noget? "jo god ide" siger jeg glad, få jeg kan jo godt lide Mynte, så hvorfor ikke, jeg skal jo synge den her til hende selvom den var skrevet før jeg fik mit første kys, men ja Mynte er jo mit første kys, så hvorfor ikke synge den til hende. Marcus løber over og tag Mynte i hånden, da hun er på vej op af trappen, som gå op til scenen "så prinsesse Mynte her er din trone" siger Marcus og peger over på stolen, der stå midt på scenen. Mynte griner og krammer Marcus. Jeg bliver sådan lidt irriteret over, at Marcus er sådan mod Mynte. Det plejer han ikke. Da de hade krammet færdigt gå jeg over få, og krammer Mynte "hey smukke" hvisker jeg hende i øret. Jeg kigger lidt op på Marcus som bare stå og kigger væk. Hun begynder og smile og siger "hej Tinus" og trækker sig få mig. Hun gå mod stolen og sætter sig op. Jeg smiler til hende, og hun smiler tilbage. Jeg siger lige ingen musikken starter "Den her sang er til pigen der var mit first kiss" Jeg kigger ned på Mynte, som sider og smiler tilbage og bliver lidt genert, også bagefter op på en Marcus, som så lidt sur ud, men han er svær og læse.


________________________________________________________________________________endnu et kapitel ude har haft lidt travlt her for tiden. så håber i stadig vil læse med <3

Tak fordi i læste med <3

knus Freja<3





If you dream it, you can do itWhere stories live. Discover now